MANAFU*

Abonamente Evensys

Multumesc pentru Webstock 2015

webstock-2015

Trebuie să dau în scris că nu a fost ultima ediție Webstock. A fost cea mai mare dintre toate. Atât de mare încât m-a pus pe gânduri pentru anul viitor. De fapt, pe un gând mai vechi: un eveniment pe mai multe zile. Dar nu e momentul să luăm decizii și să facem planuri chiar acum. Să ne mai bucurăm puțin de Webstock 2015, zic.

Webstock este pentru mine cel mai mare și mai important eveniment. Este o oglindă a activității mele în blogging și social media de aproape 10 ani. Este totodată o oglindă a blogosferei noastre. Așa cum mai unii au remarcat încă de anul trecut, vin din ce în ce mai mulți oameni noi la Webstock, bloggeri din generația nouă, care vor să să asculte, să cunoască, să învețe și să socializeze.

Aș vrea de aceea, anul acesta, să le mulțumesc în primul rând lor, bloggerilor care au venit din toată țara, de pe WordPress, Blogspot sau de pe domeniu personal, celor care s-au trezit devreme sau nu au dormit deloc ca să fie la prima oră în sală.

Mulțumirile mele merg apoi la Vodafone România, la cei din echipă de comunicare și marketing, care cred în continuare în comunitatea noastră și ne susțin necondiționat.

Webstock a fost mai mare anul acesta și pentru că ne-am bucurat de susținerea mai multor companii, cărora le sunt recunoscător că au împărtășit viziunea mea. Mulțumesc așadar Enel, Raiffeisen Bank, HP, Bitdefender, Staropramen, McDonald’s, Gerovital, McVitie’s, Intel, Coca-Cola și LG.

Evenimentul acesta consumă multe, foarte multe resurse și cu siguranță nu ar funcționa atât de bine fără implicarea unor organizații și branduri dragi: WeFreeze, Privesc.eu, Zoniz, Voxline, Vuzum, Career Advisor, Magnolia, Dreamstime, Chivas, Samburesti, Zonga, ZeList, The Pub etc.

Am căutat să avem pe scenă și nume noi, și nume care se mențin în prim plan de ani de zile. Temă acestui an a fost “The Game Changers” și am invitat alături de noi unele dintre numele care s-au remarcat în spațiul public și online în ultimul an. Le mulțumesc tuturor pentru participare.

Și anul acesta țin să mulțumesc echipei Marriott. Nu cred că există acum o echipă mai bună într-un alt hotel. Apreciez colaborarile cu multe lanțuri, însă cei de aici chiar intră în atmosfera evenimentului nostru și ne oferă sprijin 100% și ceva în plus.

La final, trebuie să spun că oricât de mult ar fi asociat acest eveniment cu persoana mea, el nu ar exista dacă nu ar fi implicată întreaga echipă Evensys, colaboratorii noștri (Andra, Rareș și Ștefan) și voluntarii care intră pentru o zi în culisele unui eveniment foarte intens.

Să ne vedem plini de inspirație și bucurie și anul viitor!

16 comentarii

  1. Kathy says:

    Felicitari pentru eveniment. Desi nu am mai ajuns prima, mi-a placut la nebunie si din punct de vedere educational, si din punct de vedere al networking-ului.
    Sper ca anul viitor sa fie si mai multi speakeri noi care sa poata vorbi despre proiecte inspirationale si nu numai.
    Si sa stii ca un pic m-am speriat cand ai zis ca e ultima editie, dar apoi m-am gandit ca nu are cum.

  2. Natural says:

    Multumim si noi! Anul asta cati participanti au fost? Eu am estimat cam la 900 🙂

  3. […] la cel mare eveniment despre online-ul românesc, dar nu ştii când a apărut twitter, vorba lui Manafu: Nota 2, treci acasă! Markting online (sau nu) e ceva ce ai sau nu, ceva care a fost crescut prin […]

  4. […] cum spunea și Manafu, această ediție a Webstockului a fost cea mai mare, cu cei mai mulți participanți și cu cele […]

  5. Și eu vreau să dau în scris mulțumirile mele! 🙂

    http://www.4000dpi.ro/oameni-deosebiti/

  6. Claudiu says:

    Super eveniment Cristi. Organizarea a fost impecabilă. Oamenii prezenți foarte prietenoși, deschiși. M-am simțit foarte bine. Abia aștept Webstock 2016. Ține-o tot așa!

  7. […] Simona Halep), am vorbit cu mulți oameni și per total m-am simțit foarte bine. Sunt de acord cu Manafu că la un număr atât de mare de oameni, evenimentul ar trebui puțin regândit ca și […]

  8. Marius Stroe says:

    Foarte bine organizat evenimentul. In ciuda numarului fantastic de oameni nu s-au simţit nici un fel de sincope.
    Ar fi interesant de publicat inregistrarile video macar ale microconferinţelor.
    Baftă în continuare!

  9. Diana says:

    Felicitari pentru eveniment, Cristi! Am vazut atata lume cunoscuta de care mi-era dor, fie in public fie pe scena, incat nu i-as spune nici Webstock, nici Woolstock, ci Wowstock!

  10. Juriu misterios says:

    “Jurizarea efectiva revine unui grup format din specialisti in marketing si persoane din agentii de comunicare online si se desfasoara in perioada 8-21 septembrie. Acesta va lua in calcul urmatoarele criterii: originalitate, design, structura, navigabilitate si functionalitate, relevanta si interactivitate, insa in aprecierea proiectelor va conta foarte mult creativitatea si experienta generala oferita de acestea.”

    SERIOSSSSSSSS? Adică juriul este MISTERIOS???? și de ce ar fi credibile aceste premii?????

  11. @juriu misterios
    chiar nu inteleg care este problema. juriul (oamenii din juriu) sunt in aceeasi pagina din care ai dat tu copy/paste. vezi ca ai o linie verticala in dreapta, pe care o apuci cu mouse-ul si tragi usor de ea in jos. asa ajungi la juriu. SERIOSSSSSS!!!!

  12. Juriu misterios says:

    aoaleo, m-am lămurit. negrea, birta, cismaru și alți pretenari de-ai tăi cu zero competențe, specialiști în nimic. mai bine era misterios, SERIOSSSSSSS.

  13. desigur, iar tu esti un specialist recunoscut, dar preferi sa ramai anonim, ca, deh, am fi eclipsati de personalitatea ta. fii, naiba, barbat si semneaza cu numele, nu cu nick de forumist fara coaie.

    altfel, iti recomand asa: ia juriul Webstock si compara-l cu celelalte jurii de la competitiile digitale de la noi. apoi vino si spune-mi unde ai gasit (1) mai multi jurati si (2) mai multi competenti. SERIOSSSS!

  14. Juriu misterios says:

    Am înțeles ce vrei să zici: ai băgat mai mulți și mai competenți ca să compenseze impostura ălora de i-am înșirat eu și a încă câtorva. Dacă vrei să faci ceva curat și credibil, renunță la toți impostorii. Nu ai cum să bagi într-un juriu experți în nimic și să vrei să te creadă cineva.

  15. nu ne intelegem. eu cred ca fiecare om invitat acolo are competenta necesara. dovedita pe felia lui. acum e normal sa nu ii placa toata lumea. surprinzator, nici pe mine nu ma place toata lumea, desi e greu sa gasesc pe cineva care sa fi facut mai multe ca mine pe felia mea.

    nu te provoc sa imi dai tu niste nume pe care eu le-am omis din doua motive: (1) posibil sa nu fi fost acum in juriu pentru ca au fost in 2014 si (2) chiar sa nu merite (in opinia mea) si atunci sa imi para rau ca am consumat timp pentru 3 comentarii.

    ca sa iti fac pe plac insa. anul viitor, prin iunie, da-mi un mail anonim – ca banuiesc ca oricum nu prinzi curaj pana atunci – cu propunerile tale de juriu. iti promit ca o sa le iau in considerare, chiar daca nu o sa imi placa. deal?

  16. Juriu misterios says:

    Ce competență are Birta care publică comunicate de presă de 8.000 de semne pe blog, nu știe să scrie două rânduri, fără optișpe referiri la peluză, nu are nimic de spus și a mai și inventat mizeriile alea ale lui de campanii cu bloggerași necitiți de nimeni care se bat pe o conservă oferită de un brand? Ce competență? Chiar nu ți-ai dat seama până acum că e statuia imposturii? Dacă nu ți-ai dat seama, e foarte grav, dacă ți-ai dat, e și mai grav. Nasol, oricum ai da-o. Succes, hai că nu te mai rețin, poate mai vrei să mai faci niște bani, dintr-un concurs jurizat de Birta. Se apropie vremurile alea în care veți fi compromis atât de tare domeniul încât o să râdă toată lumea de toți bloggeriștii.

Comentează