MANAFU*

Abonamente Evensys

Noaptea Devoratorilor de Teatru

Evenimentele culturale nocturne au priză bună la public. De aceea, mă aștept la o audiența mare și la Noaptea Devoratorilor de Teatru, eveniment ce va avea loc în acest weekend, în noaptea de 17 spre 18 octombrie la M.Ț.R., la Clubul Țăranului.

Te invit așadar la o noapte albă ce-și propune să te țină treaz cu spectacole de teatru, expoziții, concerte, lansări de carte, discuții, începând cu sâmbătă, oră 16:00, până a două zi la răsăritul soarelui.

Spectacolele de teatru invitate sunt: XXE, Edith Piaf, Do mi no, Cinci ore cu Mario, Ce ne spunem când nu ne vorbim, Privighetoarea și trandafirul, Back to Amy și altele.

Cărțile prezente pentru lansare aparțin: Oana Pellea – Jurnal și Florin Piersic jr – Opere cumplite, volumul 2 ( Editura Humanitas), Tudor Chirilă – Exerciții de echilibru (Editura Polirom), Alină Nedelea – Șoseaua Cățelu 42 (Editura All) și Chris Simion – 40 de zile (Editura Trei).

Expozițiile de fotografie și desen sunt organizate de artiștii de la ANAV (Asociația Națională pentru Arte Vizuale). Concertul mult așteptat din cadrul proiectului este susținut de Nightlosers.

Nu uita, te aștept de sâmbătă până duminică la MȚR. Evenimentul este organizat de Chris Simion Theatre & More și 360 Revolution. Proiect finanțat de AFCN. Intrarea este liberă.

flyer_noaptea-devoratorilor_a5_2-1

 

3 comentarii

  1. Livia says:

    Sambata trecuta am fost la un maraton de zi (arta, food, muzica) organizat in incinta Fondului Plastic. Ingredientele vreme urata + locatie departe de centru si poate mediere prea selectiva m-au adus doar pe mine, un cuplu de tineri, niste englezi si un caine. Asta, in primele 3 ore cand s-au vizitat atelierele artistilor plastici. Cred ca la cooking show-ul la care n-am mai stat, s-a animat brusc.

  2. abia astept noaptea devoratorilor de teatru

  3. […] invitația lui Manafu, sâmbătă seară am fost la Noaptea Devoratorilor de Teatru, un eveniment cu participare […]

Comentează