MANAFU*

Abonamente Evensys

Telefoane noi: Comet

Dacă ar fi să trec de la telefoanele Apple în altă tabără, probabil aș alege între LG și Lumia. Dacă ar fi însă să aleg unul dintre terminalele mai puțin cunoscute, care au acel “ceva” ce iese în evidență, m-aș uita și la Comet, primul smartphone din lume care plutește.

Acum, probabil te gândești că e o mare prostie, însă anual peste 80 de milioane de telefoane sunt scăpate în diverse lichide. Și bănuiesc că ai cel puțin un priten care ți-a povestit o întâmplare haioasă cu telefonul la toaletă.

Deși ce vedem acum este doar un prototip, se pare că în final, Comet va arăta mult mai bine, semănând cumva cu un concept gândit acum câțiva ani de un designer înainte de apariția unui nou iPhone. Oricum, din schița de acum, arată foarte bine.

comet smartphone 2

Dincolo de look, sunt și dotările. Telefonul vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 810, 2 GHZ Octa-Core, 4 GB RAM, baterie de 2800 mAh, un ecran de 4,7” HD AMOLED și două camere de 16 MP. Prețul, în acest moment, cu o reducere de 40%, este de 249$ pentru modelul de 32 GB și 289 $ pentru cel de 64 GB.

Trebuie menționat că acest smartphone e încă în fază de proiect, urmând ca după finanțarea prin Indiegogo (dacă are succes) să fie lansat pe piață începând cu aprilie 2016.

Cum vi se pare?

5 comentarii

  1. JimyyHHAS says:

    omule nu stiu cum faci integrarea aia de video de pe youtube fara control de volum si cu volumul pe maxim. as vrea daca se poate sa faci ceva in privinta asta ma simt ca pe siteurile ale cu flash unde porneste muzica si nu stii de unde sa inchizi.

  2. omule, nu stiu la ce te referi! youtube nu are autoplay la clipurile embeded.

  3. JimyyHHAS says:

    da, nu are autoplay dar e la fel de enervant sa nu pot micsora volumul si sa mi se deschida pe maxim cel putin asa imi face mie indiferent ce setare am pe youtube cand dau play la video pe blogul tau. arata mai sleek asa dar imi displace.

  4. aha, zici ca imi lipsesc comenzile, cum erau default pe vremuri. acum e mai clean, asa… buna observatia. tin cont next time!

  5. Stef says:

    Arata destul de bine, iar din descriere pare promitator, cu atat mai mult cu cat penultimul meu telefon a devenit istorie dupa ce a plonjat in cada plina cu apa.

Comentează