MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa nu te ratacesti in subteranele social media

Traim vremuri destul de tulburi, in care este din ce in ce mai dificil pentru multi utilizatori de retele sociale sa distinga intre adevar si manipulare, mai ales in vartejul zilnic de informatii care ne intra si ne ies din feedul de Facebook in cateva secunde. Odata cu amplificarea enorma generata de social media, multi utilizatori cad in capcana manipularii, a stirilor senzationale fara substanta si a adjectivelor emotionale menite sa genereze un click. “Soc”, “groaza”, “terifiant, “nu o sa-ti vina sa crezi” sunt doar câteva dintre expresiile de care ne lovim prea des zi de zi si care sunt, de fapt, stiri capcana.

Agentia Rogalski Damaschin PR a realizat un infografic care compileaza intr-un infografic o serie de 10 sfaturi simple, care sa-i ajute pe utilizatorii de retele sociale sa navigheze fara sa se rataceasca, prin subteranele stirilor senzationale. Sunt sfaturi prin care agentia incearca sa aduca putina lumina intr-un spatiu virtual parca tot mai intortocheat si mai intunecat pentru utilizatori.

Print

Sursa: © Hjalmeida | Dreamstime.com

3 comentarii

  1. vali says:

    unde e?

  2. Cei de la Rogalski Damaschin ar trebui sa ne ofere in oglinda si 10 sfaturi ca sa stie publicul si de ce ar merita sa te “ratacesti” in social media….sau cu alte cuvinte, de ce sa o folosesti? Pentru ca se poate si fara social media.

Comentează