MANAFU*

Abonamente Evensys

Care este reteaua sociala a anului 2015?

retele-sociale-romania

La final de an, vă invit din nou să ne prindem în jocul Rețeaua Socială a Anului. Știu că mulți cititori ai blogului și oameni din rețelele sociale sunt foarte activi în mediul online, așa că mi se pare interesant de fiecare dată să vedem cum sunt percepute platformele sociale în România.

Ca şi la ediţiile trecute, mă interesează să aflu care este reţeaua cu cea mai bună evoluţie în 2015. Nu mă refer la numărul de utilizatori, că răspunsul ar fi foarte evident, sau la utilizarea la nivel personal. Mă refer mai degrabă la noutăţile cu care a venit, opţiuni noi oferite, impactul avut în anumite ocazii (evenimente), paşii mari făcuţi (dacă a fost cazul).

Am inclus anul acesta mai multe platforme sociale, nu doar rețele în sensul clasic al termenului. Se socializeaza acum sub diverse feluri sau pretexte, multe servicii online căutând să ofere noi căi de comunicare între utilizatori.

Va invit să acordaţi mai puţin de un minut pentru a bifa răspunsurile la două întrebări. (Dacă formularul de mai jos nu este vizibil, încercaţi acest link).

Sursa foto: © Yakovleva | Dreamstime.com

4 comentarii

  1. Lenuta says:

    Am completat formularul, dupa parerea mea cred ca Facebook.

  2. Ioana says:

    Oare FB va fi desemnat?

  3. Dan Trofin says:

    eu am optat pentru #Instagram.
    dar, sa vedem rezultatele 🙂

  4. Catalin says:

    Clar este Instagram. Anul acesta a luat avant mare de tot in Romania.

Comentează