MANAFU*

Abonamente Evensys

Lovelty, aplicatia pentru locurile tale preferate

Sunt locuri pe care le vizitezi de multe ori cu plăcere. Sunt locuri noi în care vrei să ajungi. Și pe deasupra îți plac suprizele. Pentru toate acestea există acum Lovelty, o aplicatie de smartphone (iOS și Android), ce îți oferă acces instant la ofertele pe care chiar le vrei.

Totul este foarte simplu. Trebuie să instalezi aplicația și să dai un check in și apoi revendici oferta. Sau și mai simplu, dacă setezi check in automat din aplicație, ești apoi identificat când ai ajuns în locul favorit. Asta pentru că echipa Lovelty a instalat în localuri un beacon care comunică prin aplicație cu tine.

Lovelty are deja mai mulți parteneri cool: Simbio, Origo, Cărturești, Burger Van Bistro, Mr. Blade, Acuarela, Beautyfood, Foarfeca și Briciul, Grand Cafe Van Gogh, Ground Zero Beer și lista se mărește săptămânal.

O să vezi că propunerile din aplicație sunt foarte faine: Ce zici dacă prin Lovelty poți să pui tu muzica ta la Simbio? Sau să primești un pahar de vin la Beautyfood la prima vizită? Ori la Acuarela să primești o băutură surpriză dacă porți o pălărie simpatică? Sau când mergi la Mr. Blade, pe lângă un discount de 25%, ai și un pahar de vin? La Burger Van Bistro, ai happy hour și la fiecare burger cumpărat ai 50% reducere la berea Zăganu!

Cum ți se pare ideea?

Comentează