MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum iti transformi telefonul in walkie-talkie

roger 4

În telefonia mobilă, la început a fost cuvântul. Am trecut apoi la SMS-uri și, mai nou, la mesageria instant. Aplicația Roger vrea să ne întoarcem la voce.

După ce s-a lovit de un stâlp în timp ce se plimba și trimitea mesaje de pe telefon, Ricardo Vice Santos, fost angajat la Spotify, s-a gândit că ar fi bună o aplicație de mesagerie vocală care să ne facă viața mai ușoară.

La fel ca un walkie-talkie, Roger are butoane mari și puține: apeși ca să vorbești, apeși ca să asculți. Teoretic, aplicația poate fi folosită de către oricine. Practic, dacă tu o ai instalată și vrei să trimiți un mesaj vocal cuiva din lista ta de contacte, după ce înregistrezi mesajul, aplicația îți scrie un SMS adresat persoanei respective, care conține un link către aplicație.

Aplicația Roger este încă în versiunea BETA, este disponibilă pentru Android și iOS.

button

5 comentarii

  1. Dan B says:

    Zello face de foarte mult timp acelasi lucru 🙂

  2. Gabi Miron says:

    Dacă mesajele nu erau înregistrate ci doar se trimiteau automat, era ceva mai mult. Dar așa se poate folosi și WhatsApp pentru mesaje vocale. Și e chiar practic. Știu multe persoane care folosesc opțiunea de a trimite mesaje înregistrate, chiar grupuri unde se trimit doar mesaje vocale.

    Desigur că aplicația poate vine exclusiv pentru mesaje vocale și probabil că are și un design deosebit.

  3. […] Cum iti transformi telefonul in walkie-talkie […]

  4. Se mai poate folosi și funcția de înregistrare din whats ap, am văzut tehnică asta folosită tot mai des.

Comentează