MANAFU*

Abonamente Evensys

Chivas Sound of Business

E timpul ca antreprenoriatul cu impact social să facă un pas în față în industria muzicală din România!

La Mastering The Music Business, prima conferință internațională dedicată industriei muzicale din România, Chivas și Kooperativa 2.0 cu sprijinul Star Management și ARCUB, prezintă Chivas Sound of Business și pun pe masă oportunități și exemple despre cum afacerile pot face o echipă de success împreună cu muzica, pentru a schimba lumea în bine.

În timpul celor două zile de conferință – 16 și 17 februarie (intre orele 11.00-18.00) -, Chivas Sound of Business Pop Up TV aduce specialiști, artiști și antreprenori și îi pune față în față cu moderatorii emisiunii, pentru a dezbate integrarea antreprenoriatului social în industria muzicală din România.

Printre invitati: Cornel Ilie, Zoli Toth, Tataee, Dan Byron, Florin Grozea, Dan Fintescu, Cristina Balan, Bogdan Naumovici, Robin Proca si multi, multi altii, care vor fi prezenti in emisiune alaturi de invitatii straini ai conferintei.

Chivas Sound of Business Pop-Up TV înseamnă 16 ore de streaming video online, într-un talk show ce se va desfășura pe tot parcursul conferinței Mastering The Music Business, cu Cristian China Birta, Anca Lupeș, Marius Matache și Andrei Vulpescu în rol de moderatori.

Conectează-te, urmărește-te transmisiunea live pe Mastering The Music Business, și pe Kooperativa 2.0. De asemenea, te poti alatura discutiei folosind hashtag-ul #ChivasSoundofBusiness!

Despre Chivas Sound of Business
Chivas Sound of Business este o platformă creată de Chivas în cadrul The Venture, cu scopul de a crea spații de întâlnire și expresie ale antreprenorilor după program. Misiunea Chivas Sound of Business este aceea de a reuni comunitatea de business într-un cadru informal, în care muzica dictează atmosfera: cluburi, concerte, conferințe dedicate industriei muzicale.

Comentează