MANAFU*

Abonamente Evensys

Playboy apare pentru prima data fara nuduri

coperta-playboy

Timp de 60 de ani, Playboy a fost o oglindă a multor frumuseți din muzică, film și modă. De săptămâna viitoare, odată cu lansarea numărului pentru luna martie, celebra revistă lansată de Hugh Hefner va apărea pe piață fără nuduri în pictorialele sale. Decizia a fost luată în toamna anului trecut și urmărește strategia Playboy începută în digital, în urmă cu trei ani. Țintă este de a deveni o publicație offline și online care poate fi “rasfoită” și la serviciu, nu doar în particular. (Când mă gândesc că la începutul anilor 2000, când apărea un nou număr al ediției locale, toată lumea se oprea din muncă prin birouri)

Noul Playboy, așa cum a fost dezvăluit zilele acestea, își direcționează atenția către publicul tânăr, către cei care sunt mai interesați de sexting decât de sex pe canalele media. De altfel, coperta a fost realizată imitând o imagine de pe Snapchat, una din rețelele sociale folosite de tineri pentru mesaje private și de multe ori intime.

Cum vă place noul Playboy?

Sursa foto: Playboy

10 comentarii

  1. rivi says:

    un tumblr scump

  2. Alin says:

    “Cum vă place?” nu face sens, boss.

    Nup, nu e corectă întrebarea.

    Corect e “Cum vi se pare?”. Că dacă foloseşti “place” automat te duce cu gândul la o chestie pozitivă.

    Da, bine, traducere mot-a-mot din engleză, ce ştim noi.

  3. Alin, eu sunt mai pozitiv de felul meu! Si cred ca prin asta “fac diferenta”, chief!

  4. e greu de spus. au ales o tipa care s-a nascut senzuala. m-am uitat la clipul ei, si cand sta langa masina de spalat e hot. si-s fata. ce sa mai spun cand vede un barbat asa ceva?:)))

    sa vedem cu ce alte optiuni vin in lunile viitoare. 🙂

  5. Dan Pandrea says:

    La prima vedere pozele nu dau impresia de prea mult setup, ceea ce se vedea in editiile precedente. In acest caz, cu ce sunt diferite fata de ceea ce vedem pe Instagram sau Tumblr? Un posibil raspuns ar fi chiar minciuna aia misto “cumpar Playboy doar pentru articole”. 😀

  6. Alin says:

    Era simplu să rămâi pozitiv și fără să ucizi limba română. Nu trebuia decât să elimini “cum” de lângă “vă place?”

    Nu e nimic personal. Doar că mai trebuie atrasă atenția atunci când se aduc stricăciuni limbii române.

  7. Alin, te mai astept!

  8. Dan, Loredana, facem un Playboy meetup cand apare numarul?

  9. sa fie si live, ca sa ne expunem parerile “in public.” =))

  10. […] doar menstrele si cupele la sutien. Tot de acolo, dau click frecvent si pe blogurile lui Chinezu, Manafu, Alexandru Negrea, Cristi Florea, Malaezu si Mariciu. Iar dintre blogurile tale, sa stii ca cel mai […]

Comentează