MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum a fost la Scoala Flanco

scoala-flanco-manafu

Când am primit tema “Online peste așteptări” la Școala Flanco, multe idei mi-au venit în minte. Aveam mult loc de desfășurare, dar în același timp trebuia să găsesc un suport de curs clar și aplicat. Mă simțeam ca un copil într-un magazin de dulciuri, pus să aleagă o singură pungă cu bomboane.

Alegerea mea a părut și mai dificilă în momentul în care i-am întrebat pe cei 100 de doritori să îmi spună ce ar dori ei să învețe la acest curs. Unii au vrut să își crească blogul, alții brandul personal. Unii au vrut să învețe cum să fie mai buni în marketingul online, alții au vrut să aiba o strategie de marketing digital personală.

Am ales să mă adresez celor din urmă, celor care au vrut să înțeleagă mai bine peisajul online actual, tendințele relevante și să asimileze idei noi de promovare personală și instrumente care le-ar îmbunătăți experiența pe Internet.

M-am folosit de experiența din cursurile susținute pentru companii și am aplicat la nivel individual o parte din strategia pe care am “predat-o” mulți ani oamenilor de comunicare și marketing.

“Acest curs vă va spune câteva lucruri despre tipurile de personalități de brand, despre obiectivele de comunicare, despre audiență, canale de comunicare și conținut. Totul la nivel personal. La final veți ști ce tip de brand sunteți, ce ar trebui să urmăriți în comunicarea voastră online, ce canale sunt relevante pentru voi și cum să creați conținut care să primească aprecieri” – așa am început cursul.

Cursul trebuia să dureze mai puțin de 3 ore, însă firește am stat peste program. Am dezbătut, ne-am contrazis, am concurat pe echipe, am râs și am schimbat idei. La final, participanții au plecat acasă cu o temă – să aplice ce au învățat la curs pe un brand real, nu pe unul comercial. Am ales să promovăm un laptop cu componente AMD, brandul fiind susținătorul Școlii la această ediție. Am avut și un premiu frumos, chiar laptopul respectiv.

Am ales cu greu câștigătorul. Cele mai multe propuneri de campanie trimise au fost bine documentate și argumentate, semn pentru mine că materia predată a fost utilă. O felicit aici pe Cristina Nicolae. Ea se va bucura de un nou laptop.

***
Școala Flanco merge înainte cu alte cursuri interesante. Vă recomand să aplicați pentru o invitație gratuită. Merită!

calendar scoala flanco

3 comentarii

  1. Hihi, multumesc frumos pentru premiu 😀 <3

    A fost un super curs, am invatat cateva lucruri pe care ma pregatesc sa le pun in practica.
    Sunt cu ochii pe tine, sper sa ne revedem in curand 🙂

  2. […] a Școlii Flanco este în curs de desfășurare. Până acum au susținut cursuri Cristina Bazavan, Manafu și Alex Negrea (de fapt cursul lui Alex este vinerea asta, dar înscrierile s-au terminat, […]

  3. […] Am avut și temă pentru acasă și ca o elevă conștiincioasă mi-am făcut-o. Elevii conștiincioși sunt totdeauna răsplătiți. […]

Comentează