MANAFU*

Abonamente Evensys

9 abilitati esentiale ale noului om de PR (2016)

PR-ul înseamnă relația cu presa. PR-ul înseamnă să cunoști cât mai mulți jurnaliști. PR-ul înseamnă să trimiți comunicate de presă. PR-ul înseamnă publicitate gratuită.

Acestea sunt câteva dintre etichete care sunt lipite pe fruntea relațiilor publice de mulți, foarte mulți ani. Deși media relations au fost baza care a creat industria de comunicare și multe agenții încă trăiesc din asta, domeniul a evoluat foarte mult în ultimii ani. Serviciile s-au diversificat, competențele au crescut.

Care sunt noile abilități pentru un om de PR

În urmă cu 6 ani, scriam aici pe blog despre Omul de PR 2.0, încercând să actualizez CV-ul profesonistului în domeniu cu o serie de noi abilități. Astăzi am actualizat lista. Vedeți mai jos comparația între ani.

Este interesant de comentat cum au evoluat competențele în ultimii 6 ani. Lista rămâne deschisă în comentarii.

essential-skills-of-a-pr-pro

Vino la PR Forum să fii la curent cu tot ce e nou în PR

Pe 22 și 23 martie, specialiști străini, șefi de agenții, directori de comunicare, manageri de companii și jurnaliști îți dau întâlnire la cea mai mare conferință de PR din România. Timp de 2 zile, tendințele actuale sunt dezbătute în conferințe, seminarii și workshop-uri. Nu rata ediția din 2016!

Sursa foto: © Peus80 | Dreamstime.com – Elegant Business Multitasking Multimedia Man Photo

1 comentariu

  1. […] urmare, nota 10, Cristi Manafu, că te străduiești să aduni în fiecare an oameni relevanți, nota 10 agențiilor și […]

Comentează