MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum ne oficializam pagina sau profilul de Facebook

cum-verifici-pagina-de-facebook

Într-o lume online în care oricine își poate asuma anonimitatea sau poate împrumuta o identitate falsă, marile rețele sociale au găsit o cale de a-i proteja pe cei cu vizibilitate foarte mare. Mă refer aici celebrități de tot felul și la brand-uri cu renume mondial. Facebook, Twitter și Instagram sunt printre primele rețele sociale care au introdus un badge (insignă virtuală), legitimând astfel anumite conturi (verified accounts).

Pentru că lucruri nasoale se pot întâmpla oricui în online, există un interes mare între utilizatori (mai ales între cei de Facebook) pentru a primi acel badge albastru, care să le oficializeze prezența online.

Cineva m-a întrebat zilele trecute: Tu ți-ai verificat pagina de Facebook? Nu am avut dorința aceasta până acum, însă am zis să încerc de curiozitate.

Cum ne verificăm pagina de Facebook?

Există 2 tipuri de badges pe Facebook: gri și albastre. Cele gri autentifică prezența în rețea a micilor afaceri, ceea ce probabil își doresc mulți antreprenori. Se pare însă că pentru România acest tip de insignă nu este disponibil încă. Cele albatre sunt destinate vedetelor, persoanelor publice, mass-media și brand-urilor mari. Vedeți în imaginea următoare cum sunt distribuite aceste două tipuri de badges.

how-to-verify-your-Facebook-profile-or-page

Facebook a făcut oarecum ușoară procedura de solicitare a verificării conturilor, având o pagină dedicată în acest sens: PAGINA DE VERIFICARE A CONTURILOR.

După cum veți vedea, sunt necesare câteva informații și chiar o dovadă a identității. Foarte importante importante sunt, se pare, datele pe care le-ai completat în secțiunea About și prezența unui link spre website sau blog.

Eu am aplicat deja. Acum aștept.

6 comentarii

  1. vali says:

    am încercat constant în ultimii doi ani să îmi verific pagina. ba pe ip de us, ba de ro. nimic. poate după iceefestul de anul ăsta să se poată.
    glumesc.

  2. Momentan NU mai exista nicio varianta de a trimite la Facebook o pagina pentru a primi ecusonul albastru.
    Adevarul e ca ceva tot exista, ca vad ca apar ecusoane mai ceva ca si ciupercile…
    Doar ca nu avem noi muritorii acces… 🙂

  3. Adrian says:

    Vă rog deschide în facebook.com între dou parola și îmi dă greșit Vă mulțumesc

  4. Adrian says:

    Bună vă rog nu funcționează Facebook Vă rog deschidem pagina mea de Facebook Vă mulțumesc

  5. Ioan Iustin says:

    Nu merge pe telefon să-mi fac profilul verificat

  6. Vreau sămi officializez pagina facebook

Comentează