MANAFU*

Abonamente Evensys

Vino la Sibiu sa descoperi magia FITS

Mi-am propus acum câțiva ani să nu ratez nicio ediție FITS de acum înainte. Iată-mă deci pentru a treia oară consecutiv în mijlocul celui mai mare festival de teatru din țară și unul dintre evenimentele-ambasador pentru imaginea noatră în afară.

Am ajuns aseara în Sibiu și m-am simțit ca într-o țară străină, înconjurat de oameni din toate națiile și culorile, auzind vorbe în multe limbi și comunicând prin limba universală numită Muzică și Dans.

FITS este o destinație perfectă la început de vară și mai ales pentru acest weekend prelungit. Dacă nu aveți încă planurile făcute, vă invit la Sibiu. Nu veți regreta, vă garantez. Iar dacă nu mă credeți pe cuvânt, las clipurile video să vă convingă în locul meu.

****

Am venit la festival la invitația echipei FITS și ca amabsador din partea Raiffeisen Bank, alături de Cristina Bazavan, pentru a promova festivalul către comunitățile noastre. Rolul nostru este să descoperim magia evenimentelor și să o relatăm pentru cei de acasă. Aici pe blog, pe Facebook și pe Instagram.

1 comentariu

  1. […] cum spune Manafu, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este unul dintre evenimentele-ambasador pentru […]

Comentează