MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum va arata oare viitorul vizual? (Sondaj)

open-innovation-hub

Poate ați auzit deja de Open Innovation Hub, proiect lansat recent de Media Galaxy, ce își propune să deschidă discuții interesante despre inovația în mai multe domenii. Este vorba de o serie de întâlniri între specialiști sau pasionați, producatori de inovație, artiști sau presa de specialitate.

Primul Open Innovation Hub a fost despre felul în care gastronomia este influențată de tehnologie, cu ajutorul căreia capătă noi forme și gusturi.

De curând, am primit și eu invitația de a lua un loc la masa inovației, întrunită, de această dată, sub numele de Imagery Innovators. A doua întâlnire Open Innovation Hub, ce va avea loc pe 7 iulie, își propune să deschidă diaologul despre rolul tehnologiei în experiența de vizionare.

Mecanismul este simplu. Invitați din diverse domenii dezbat subiectul pe toate parțile iar discuția generată la masa rotundă poate da naștere unor răspunsuri cu adevărat interesante. Trăim într-o perioadă de rapidă schimbare si cred ca o discuție despre modul în care percepem universul vizual, vine exact la timp. Sunt chiar curios cum va decurge acest dialog ce poate fi abordat din multiple perspective și poate naște, în același timp, tendințe valoaroase.

Mai mult, sunt curios și de percepția oamenilor deschiși la idei noi și la universul multimedia. Dacă ești un early adopter, dacă te pasionează noile tendințe, te invit să îți oferi părerea într-un sondaj online. Sondajul online va strânge informații despre facilitatorii și barierele întâmpinate în adoptarea inovației, modul în care percepem calitatea imaginii și a sunetului, design sau aplicații de tot felul.

Este nevoie de doar câteva minute pentru a raspunde întrebărilor legate de un subiect relevant pentru generația digital și mobile din care facem parte, așa că, spor la completat.

button

Sursa featured image: © Alphaspirit | Dreamstime.com – Modern Television Streaming Photo

1 comentariu

  1. […] Un sondaj despre cum va arata oare viitorul vizual […]

Comentează