MANAFU*

Abonamente Evensys

Produsele din duty-free pot ajunge acum chiar la tine acasa

Magazin-BestValue

Călătoresc mult, prin toată lumea. Îmi place viața de aeroport. E o lume aparte, agitată în timpul zilei, mai liniștită parcă seara. Îmi place să studiez oamenii în momentele lor de așteptare. Îmi închipui povești pentru cupluri, familii sau călători solitari. Îmi place să fac shopping. Mă număr printre cei care intră în duty-free și petrec mult timp printre rafturi.

De fapt, avem un mic ritual în familie. La plecare, luăm din Otopeni lucruri pe care știm exact că le dorim sau lucruri necesare de moment. La întoarcere, în timp ce așteptăm să vină bagajele, mai completăm cumpărăturile de vacanță. Dulciuri, băuturi, jucării, ceva ce am uitat sau știam că vom găsi în magazin.

Experiența Duty-Free-de la aeroport, în online și apoi la tine acasă

Mai mari sau mai mici, toate magazinele au ceva de oferit pentru cumpărătorii de ocazie sau avizați. Unii cumpără pentru cei dragi, care îi așteaptă să vina acasă cu ceva nou sau deosebit. Alții știu exact ce vor, au o listă stabilită, știu prețurile și caută o anume calitate. Mai sunt și cei atrași de ofertele de moment sau care își consumă minutele înainte de zbor cumpărând ceva din impuls. Totul se petrece însă în aeroport.

Dar cum este o experiență duty-free online? Și mai ales cum este să primești acasă lucrurile pe care ți le dorești din aeroport?

Recent, BestValue, rețeaua duty-free din principalele aeroporturi din România, a lansat propriul shop online, care propune o experiență inedită și binevenită. Oricine poate comanda pe Internet produsele din magazine, iar acestea sunt livrate acasă în cel mult 3 zile lucrătoare. Tot ce îți trebuie este un bilet de avion valabil, indiferent de momentul în care vei călători, în țară și străinătate. Ți-ai luat astăzi un bilet de avion pentru noiembrie? Poți comanda chiar acum produsele dorite.

Recomand BestValue.eu atât pentru cumpărăturile personale, cât și pentru cadouri. Site-ul are o secțiune bogată în recomandări, selecții personalizate și o revistă de lifestyle online, L’Attitude, plină de idei.

button-vizteaza

Mergi la cele mai bune concerte, la invitația BestValue

Pentru a marca lansarea magazinului online, BestValue lansează o invitație călătorilor, aceea de a merge la unul dintre concertele mari din partea a două a acestui an: Rihanna, Sia, Nigel Kennedy, Jean-Michel Jarre etc. Dacă urmează să călătorești cu avionul în perioada următoare, te poți înscrie în tombola cu zeci de invitații duble. Mecanismul este foarte simplu!

Intri pe site, în secțiunea Events, alegi concertul la care vrei să participi și apoi te înregistrezi. Durează foarte puțin. Ai nevoie doar de acel bilet de avion valabil. După completarea unui scurt formular de înregistrare, ți se solicită validarea călătoriei (cu numărul zborului și codul PNR – un cod de 6 litere de pe bilet). Apoi intri automat în tragerea la sorți.

concurs-bestvalue

Abia m-am întors în țară, dar am în plan o nouă călătorie. Voi avea deci ocazia de a testa efectiv comenzile online și să îți împărtășesc impresiile mele la cald.

button-creeaza

***
Blogul Manafu.ro susține campania de lansare a magazinului online BestValue.eu

2 comentarii

  1. […] Experiența Duty-Free-de la aeroport, în online și apoi la tine acasă  […]

  2. Eric Fung says:

    Good day.Hope you are fine.

    This is Eric from Best Partner Logistic LTD.We have a trade company which major in Cosmetics,we know that there is some free-duty store in your airport,so we would like to co-op wtih you about your cosmetics product.We need your store provide us some famous brand cosmetics which we need,and also share us your offer.

    About this thing will help you improve your business volume and share us stable supply quantity.
    Waiting for your reply.
    Also hope we can establish win-win relationship.

Comentează