MANAFU*

Abonamente Evensys

Nu mai conteaza ca esti primul

“Eu am făcut azi primul Live pe Facebook”. “Ba eu am făcut, acum 2 zile”. “Nu știți voi, eu am avut Live în aplicație printre primii”. “Eu am folosit o echipă de filmare pentru un Live profesionist”. “Eu am făcut Live din dronă înaintea voastra”…

Lamentările de genul ăsta pot continuă la nesfârșit. Că e vorba de “primul”, că e vorba de “cel mai bun”, că e vorba de “cel mai mare”, că e vorba de “cel mai ieftin”. Ele nu mai contează!

Oamenii și brandurile s-au străduit ani la rândul să fie primii în creșterea unui domeniu și să câștige recunoaștere pentru gestul lor. Originalitatea și premiera erau parte din strategia de business a multor companii.

Acum nu mai contează! Ne-o demonstrează atâtea lucrări plagiate în țară și mai nou, la nivel internațional, Instagram care a clonat ADN-ul Snapchat pentru a crea Instagram Stories.

În alte timpuri, nu cu mulți ani în urmă, am fi numit asta furt pe față. Acum probabil, i se spune adaptare la cerințele pieței.

13706889_659004760923959_493125020_n

Sursa foto Featured: © Paulus Rusyanto | Dreamstime.com – Businessperson crossing the finish line

1 comentariu

  1. […] trecut pe Snapchat. Unele branduri mai curajoase și-au făcut cont acolo, să fie printre primii (de parcă asta mai contează în zilele noastre), însă nu și-au dat timp să testeze platforma sau să înțeleagă cum […]

Comentează