MANAFU*

Abonamente Evensys

Vodafone a lansat noul iPhone 7 in Romania

iphone-7-vodafone

In fiecare an, cand vine vremea lansarii noului iPhone, lumea se intreaba: “Va fi un hit?” Va avea o cerere mare? Si de fiecare data raspunsul este acelasi: “Da!”. Ne arata si ultimul model, anuntat pe 7 septembrie si lansat la noi ieri seara de Vodafone Romania.

Cererea e atat de mare pentru iPhone 7 incat pentru anumite variante, exista liste de asteptare, ceea ce ne arata ca Apple inca reuseste sa creeze magie in jurul produsului sau principal.

Am fost aseara implicat pentru a sasea oara in evenimentul de lansare oficiala in Romania, un eveniment care respecta regula impusa de Apple: Vanzarile incep la miezul noptii. Ca si in anii trecuti, fanii iPhone au venit in numar mare la magazinul de pe Lipscani din Centrul Vechi al Bucurestiului. Au asteptat in fata magazinului si apoi au acaparat tot spatiul interior. La 00:00, au putut vedea noile telefoane si cumpara modelul dorit.

iPhone 7 la Vodafone Romania

iPhone 7 este disponibil utilizatorilor Vodafone Romania la un pret incepand de la 49 de euro pentru versiunea de 32 de GB, impreuna cu abonamentul Super RED 89, iar iPhone 7 Plus, la un pret incepand de la 179 de euro pentru versiunea de 32 de GB, impreuna cu acelasi abonament. Super RED 89 include minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 2.000 de minute internationale pe mobil, 12 GB de trafic, 500 de minute sau SMS-uri trimise in roaming, 2 GB de trafic in roaming, precum si HBO Go si Zonga. Mai multe detalii privind preturile si disponibilitatea sunt publicate pe www.vodafone.ro.

Campioni pe 4G+ in Romania

Recent, Vodafone Romania a lansat Supernet 4G+, reteaua care ofera utilizatorilor viteze mai mari, cea mai buna experienta de video HD pe mobil, acoperire mai buna in interior si securitate sporita, precum si cea mai extinsa acoperire 4G+, disponibila in toate cele 41 de resedinte de judet, in Bucuresti si in alte 330 de localitati. Noul iPhone e compatibil cu 4G+.

***
Autorul blogului Manafu.ro este implicat in lansarea iPhone in Romania

Comentează