MANAFU*

Abonamente Evensys

ADOM lanseaza campania “Ramai medic in Romania”

adom

La implinirea a trei ani de activitate, Asociația Dental Office Managers (ADOM) și prima școală de management dedicat clinicilor de medicină dentară din România, lansează campania „Rămâi medic în România”. Prin intermendiul acestei campanii, ADOM își propune să continue pregătirea personalului clinicilor stomatologice pentru retenția medicilor în țară și să reducă numărul de absolvenți ai Facultății de Medicină Dentară, care părăsesc România în căutarea unui loc de muncă. Tendința este ca numărul acestora să crească cu 20% în următorii 2 ani.

Campania „Rămâi medic în România” va fi derulată la nivel național cu sprijinul comunității ADOM și a celor peste 250 de manageri pregătiți în cadrul școlii Dental Office Managers. Scopul campaniei este acela de a face cunoscut faptul că interesul pentru servicii medicale premium crește permanent în țara noastră și un număr considerabil de clinici private se dezvoltă tocmai pentru a le oferi medicilor un mediu de lucru similar clinicilor din străinătate.

Un Dental Office Manager poate implementa și monitoriza un sistem de management performant care să ducă la creșterea încasărilor cu 20 – 30% anual în cazul unei clinici aflate la maturitate, la o retenție a pacienților de 70 – 80% și la o creștere a numărului de pacienți cu cel puțin 20% în fiecare an. Astfel, medicii care lucrează în clinică pot avea venituri medii între 3.000 și 8.000 euro, în funcție de specialitate și efortul depus.

Printre inovațiile aduse de Asociația Dental Office Managers pe piața din România se numără sisteme performante de management și marketing medical, personalizate în funcție de profilul clinicilor stomatologice.

***
Blogul Manafu.ro este partener media al activităților ADOM

Comentează