MANAFU*

Abonamente Evensys

Braiconf si Pegas lanseaza prima colectie de camasi pentru biciclisti

braiconf_pegas

Îmi place mult ideea asta. Arată că brand-urile se pot juca creativ, că pot atinge sau genera noi gusturi și pot crea oportunitați de cross-promotion interesante.

“Îmbracă-te la 4 spițe” este îndemnul pe care Braiconf și Atelierele Pegas îl dau iubitorilor de biciclete și stil. Cele două mărci românești lansează o colecție de cămăși funcționale pentru bicicliști, îmbinând designul modern și nonconformist al personalității Pegas și măiestria în croitorie a mărcii Braiconf. Astfel, colecția exclusivă propune trei modele de cămăși unisex, din bumbac 100%.

Cămășile sunt un mix între utilitate și stil. Designul ușor avangardist, țesătura denim și croiala modernă oferă același confort ca orice alte cămăși non-cycling. Pentru funcționalitate, unele dintre modele au buzunare la spate, plasate în stilul jachetelor profesionale de ciclism, care te ajută să transporți comod portofelul, cheile, ochelarii de soare sau orice altceva este important pentru tine zi de zi.

Cămașa este deosebit de versatilă, putând fi purtată și ca un rucsac. Bretelele elastice atașate pe interior îți permit să transformi cămașa într-un accesoriu original și comod, mai ales dacă vremea îți joacă feste.

În fabrica din Brăila a fost creată o serie limitată de 300 de cămăși, urmând ca de anul viitor, colecția capsulă să fie transformată într-una de serie, fiind estimat un număr de 10000 de cămăși vândute. Prețurile sunt cuprinse între 297 Rlei și 327 lei și pot fi achiziționate din magazinele Pegas și din magazinele Braiconf din București, Constanța, Brasov, Timisoara, Cluj, Brăila și Galați.

3 comentarii

  1. Natural says:

    Foarte tare ideea. Inca mai am Pegasul pe care l-am primit cadou la varsta de 8 ani iar camasi Braiconf am tot purtat. Sa le vedem si pe cele dedicate biciclitului 🙂 Spor!

  2. G3ordan says:

    Cool! Mă așteptam să combine și ceva reflectorizant pe spate.

  3. Marius says:

    Cam Mari preturile astea….
    Unde va credeti tovarasi
    La 1500 lei salariu net voi platiti pe o camasa 300 de lei?
    Ce marketing puternic are Brainconf in spate….
    Bravo tovarasi….

Comentează