MANAFU*

Abonamente Evensys

Objects of Desire: SONY Walkman WM1

Walkman reprezintă, pentru cei mai “bătrâni” dintre noi, o linie de produse care a redefinit felul în care ascultăm muzică. La fel ca alte câteva branduri mari, pentru mulți, Walkman a devenit substantiv comun.

WM1Z, noul Walkman din gama Signature lansat zilele acestea, este un player portabil ce se dorește să fie standardul de aur al acestei categorii. Prețul îl face să nu fie accesibil oricui, tocmai pentru că fiecare componentă a fost selecționată atent, singurul criteriu fiind, conform producătorului, performața maxima, indiferent de costuri.

Carcasa este placată cu aur, cablarea internă este proiectată împreună cu specialiștii de la Kimber Kable, iar condensatorii înalt polimerizați reglează optim debitul de putere. WM1Z oferă suportul pentru cele mai noi formate audio, reproducând fiecare notă așa cum și-a dorit artistul. Și pentru că suntem în 2016, Walkman-ul are touchscreen, o interfață prietenoasă și memorie internă de 256 G b, extensibilă până la 512 GB cu ajutorul unui card microSD.

Acest produs mai include funcții precum Bluetooth și tehnologia de codificare audio LDAC, astfel încât utilizatorii să poată reda fișierele audio din mai multe surse.

Și acum, prețul! NW-WM1Z are un preț recomandat de 3.300 euro/15.000 lei.

1 comentariu

  1. […] Walkman din gama Signature lansat zilele acestea […]

Comentează