MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum sa prinzi cele mai bune oferte de Black Friday in 3 pasi simpli

Black Friday este cea mai mare sărbătoare a reducerilor în România. Când am lansat Cofffre, în urmă cu un an, aveam în minte momentul mult așteptat de la final de noiembrie. Black Friday este o cursă în care cei mai isteți oameni prind cele mai bune reduceri. Noi vrem prin Cofffre să oferim tuturor ocazia de a lua ofertele bune cu efort minim. Este un asistent de shopping, care te anunță când scad prețurile la anumite produse în anumite magazine.

Știai că prețul produselor vândute online se modifică și de 6 ori pe zi? Orice zi poate fi Black Friday dacă ai un asistent de shopping!

1. Instalează Cofffre

Intră pe Cofffre.com (sau direct din Chrome Store) și instalează-ți asistentul personal de shopping.

Cum instalezi Cofffre pe Google Chrome

2. Alege produsele dorite

Vizitează magazinele favorite și caută produsele dorite. Ai la dispoziție peste 30 de magazine cunoscute.

Magazine online din Cofffre

Când ai ajuns în pagina produsului dorit, apasă pe simbolul Cofffre, situat în colțul din dreapta sus, pentru a-l adăuga în contul tău.

Adauga produs in Cofffre

Repetă asta pentru toate produsele dorite, organizându-le în liste de cumpărături.

Listele de cumparaturi in Cofffre

Poți vedea în liste dacă produsele tale sunt deja reduse. Îți recomand să-ți adaugi toate produsele care te atrag pentru a fi la curent cu evoluția prețurilor.

Lista de cumparaturi in Cofffre

3. Relaxează-te și așteaptă scăderile de preț

Cofffre te anunță real-time pe e-mail când prețul produselor din listele tale scade. Astfel vei economisi până la 50% în decursul unui an daca îți planifici cumpărăturile cu Cofffre. Black Friday este ocazia perfectă!

Notificare Cofffre

4 comentarii

  1. Iote says:

    Foarte utila aceasta extensie si ma bucur ca am dat peste ea in timp util. Mai este o luna si ceva pana la Black Friday si chiar vreau sa vad cum se desfasoara evenimentul in acest an cu privire la reduceri.

  2. […] 50% în decursul unui an daca nei planificăm cumpărăturile cu extensia amintită. Vezi AICI cum sa prinzi cele mai bune oferte de Black Friday în 3 pași […]

  3. […] sa folositi extensiile de Chrome Pricy (recomandata de Darius),  sau cofffre (recomandat de Manafu). Eu deja le-am […]

  4. […] Cum sa prinzi cele mai bune oferte de Black Friday in 3 pasi simpli […]

Comentează