MANAFU*

Abonamente Evensys

Experienta mea cu statia de calcat Tefal Pro Express Control Plus

Suntem obișnuiți să ne înconjurăm de gadget-uri. Mici sau mari, utile sau doar incredibile, ele ne fac viața mai ușoară sau mai interesantă. Depinde de importanța pe care le-o acorzi. Însă dincolo de acest moment unic în istoria noastră, când există o aplicație și o invenție tech aproape pentru orice, avem în continuare “vechile” gadget-uri. Electrocasnicele au fost gadget-urile părinților noștri și fac parte firesc acum din viața noastră. Dar și ele au evoluat, deși fac în mare același lucru pe care l-au făcut dintotdeauna. Își fac treaba.

Cu gândul la evoluția electrocasnicelor, am acceptat invitația Tefal de a testa o stație de călcat. Sună un pic pompos, nu? Stați să vedeți aparatul mai întâi.

Pentru că e un produs nou pe piața românească, Tefal a creat o campanie de popularizare a conceptului prin intermediul unui specialist în arta călcatului, cum am numit-o eu pe doamna Doina, ambasadorul stațiilor de călcat Tefal. Ea m-a vizitat acasă într-o seară de vineri, pentru a o prezentare de produs și o sesiune de călcat profesionistă.

Ce are special o stație de călcat?

Am avut la dispoziție modelul Tefal Pro Express Control Plus GV8932. Este o stație de înaltă presiune, compusă dintr-un fier de călcat și un boiler cu rezervor de apă, care oferă o combinație optimă a temperaturii și a aburului pentru orice tip de material.

Printr-o simplă atingere, pot alege unul dintre cele 3 moduri de călcat (delicat, normal, jeans), iar temperatura și aburul se ajustează automat. Experiența de călcat este astfel îmbunătățită. Economisesc timp – presiunea înaltă a aburului face călcatul mai rapid – și ai și o protecție sporită a hainelor.

Stația eliberează aburul cu presiune înaltă, ce intră adânc în țesătură pentru rezultate rapide și eficiente, chiar și în cazul materialelor groase, cum este denim-ul, sau al cutelor dificile.

Mai mult, produsul este conceput să reziste în timp. Stația are o talpă auto-clean care alunecă ușor pe țesături, protejându-le totodată, un colector anticalcar ce îndepărtează depunerile de calcar și asigură astfel o viață lungă boilerului și un rezervor de 1,6 litri, ce permite o sesiune de călcat îndelungată.

Pentru mine, marele avantaj, dincolo de opțiunea jeans, a fost faptul că pot călca simultan mai multe haine. E o plăcere să văd că pot călca 3-4 tricouri în același timp, mai ales când consum 2-3 pe zi, uneori.

Stația de călcat are un preț de 1129 lei și poate fi achizionata din marile magazine de specialitate.

Câștigă o sesiune de călcat cu doamna Doina!

Spunem la început că stația de călcat este un concept nou în România. Dacă vrei să o vezi în acțiune, doamna Doina poate veni într-o vizită la tine acasă. Poate vrei să faci un cadou special cuiva, poate vrei să îți actulizezi fierul de calcat ori poate ai mai multe rufe care așteaptă să fie puse în ordine. Intră pe site-ul special creat de Tefal și află detalii. Campania durează până la final de noiembrie.

Comentează