MANAFU*

Abonamente Evensys

15 ani de inovatii mondiale pentru Bitdefender

Cel mai cunoscut brand românesc la nivel mondial din zilele noastre, Bitdefender, a împlinit în noiembrie frumoasa vârstă de 15 ani. O vârstă care atestă nu numai o prezență puternică pe piață, ci și un val de inovații în industria securității cibernetice. Astăzi, brand-ul este prezent în peste 150 de țări și totodată se poate mândri cu multe premiere.

De exemplu, Bitdefender a fost prima companie care a oferit update-uri automate utilizatorilor, fără să mai fie nevoie de intervenția lor, într-un moment în care actualizările erau distribuite în fișiere zip sau pe dischetă.

Bitdefender este astăzi o familie cu 1.000 de oameni, ce reușesc cu inteligență și pasiune să anticipeze nevoile pieței și să creeze produse inedite. Unul dintre ele ar fi The Box, dispozitivul care îți asigură securitatea tuturor aparatelor din casă, apărut din trend-ul creșterii conectivității. Astăzi avem tot mai multe lucruri smart, care ne ajută în viața de zi cu zi, dar care pot fi și ținta unor atacuri. The Box le apără.

Sunt 15 ani în care o companie românească a luptat cot la cot alături de mari companii și milioane de utlizatori pentru a avea un mediu virtual cât mai bun. Un rol important în tot acest timp l-a avut Florin Talpeș, CEO Bitdefender, omul cel mai admirat în mediul de afaceri local și driver-ul inovației în rândul companiei, de pe vremea când se numea AVX (AntiVirus eXpert).

Concurs Bitdefender

Cu ocazia acestei aniversări, fac un cadou cititorilor din partea Bitdefender. Am la dispoziție 5 abonamente Internet Security 2017 pentru 5 persoane. Câstigatorii vor fi anunțați prin tragere la sorți peste o săptămână. Trebuie doar să vizitați pagina Internet Security 2017 și să îmi spuneți în comentarii ce calitate (opțiune) din această suită apreciați cel mai mult. Ce vă place din ce știe să facă!

UPDATE: Concursul s-a încheiat. În curând vor fi anunțați câștigătorii.

UPDATE 2: Câștigătorii sunt: Istrate Tatiana, Codreanu Ioana Monica, Davidescu Ciprian, Nevelicico Constanta, Dumitrescu Radu. Felicitări!

193 comentarii

  1. Stefan Sotir says:

    Salut Cristi,

    Pot spune ca toate functiile mentionate pe site-ul Bitdefender sunt importante. In schimb mi-a atras atentia cea de tip “Portofel” pentru ca ne ofera posibilitatea sa stocam parole de la simple programe pana la cartile de credit. Ba mai mult, cu aceasta optiune poti pune parole in orice combinatie fara sa aiba legatura cu tine sau sa repeti parola cu alte conturi…si toate intr-un singur loc, fara sa le mai scrii pe vreo hartie sau intr-un word la care pot avea acces oricine le gaseste.

    Toate cele bune, Stefan.

  2. Florin says:

    Totul “sună” frumos la Bitdefender “Internet Security 2017”, dar funcția “detecție comportamentală” pare cea mai inovatoare ! 🙂

  3. Adelina says:

    Cel mai mult apreciez performanța pura, fără încetinirea proceselor.

  4. Alex says:

    Photon cred ca este atributul cel mai important pentru ca te face sa nu simți că-l ai instalat. Dacă la asta adaugi și modul autopilot, ai un instrument care-și face treaba foarte bine și de care uiti ca l-ai instalat. Eficienta și discreție!

  5. Marius says:

    Protectia RamsomWare avansata! In conditiile existentei tot mai multor amenintari, aceasta protectie pare a fi numai buna!

  6. Alina says:

    Consider ca asistenta pentru securitatea wifi-ului este o functie destul de importanta tinand cont ca in general atunci cand ies in oras ma conectez la tot felul de retele gratis.

  7. val says:

    2017 e un produs remarcabil, nu se simte mai deloc pe laptopul meu, la capitolul folosit resurse. Ceea ce apreciez e nivelul protectiei si implicit si performanta fara incetinirea proceselor.Multumesc:)

  8. Marius Hiriza says:

    In primul rand imi place ca Bitdefender, un produs made in ROMANIA, este cel mai bun antivirus din lume. Imi place ca are o performanta foarte buna, neincetinind procesele si protectia Ramsomware avansata!

  9. Popescu Tiberiu says:

    Asistența pentru Securitate Wi-Fi mi se pare foarte utilă!Mai ales atunci când ne conectăm la rețele publice.

  10. chelu costel daniel says:

    In primul rand este cel mai rapid antivirus si cel mai sigur ..pe scurt.

  11. CRISTIAN says:

    Securitate cu o singură atingere – protecție completă automată

  12. Dan Ababei says:

    Protecția antiransomware e importanta și utilă.Din experiența mea cu Bitdefender știu că trebuie să ai o minimă configurație a pc-ului ca să nu-ți omoare pornirea și funcționarea,deci consumul de resurse nu e așa de mic cum scrie.Cel mai util la Bitdefender e faptul că dacă ai virus,malware sau altceva nedorit în calculator de care nu te poate scăpa suita de securitate a lor,poți trimite un raport cu problema la dezvoltator și primești soluția imediat pe mail.

  13. Valentin Grigore says:

    – Performanță pură, fără încetinirea proceselor
    – Funcție Anti-theft și instrumente de protecție a datelor

  14. Andreea says:

    Functia Autopilot activate, prin care Bitdefender ia in mod automat cele mai bune decizii pentru protectia datelor.

  15. Andreea says:

    Functia Autopilot activata.

  16. Gavrila Alin Alexandru says:

    Salutare ,
    Pe langa altele ..bitdefender iti ofera performanta maxima ..fara sa ti.incetineasca procesele ..vis a vis de nod32 care iti mananca memoria RAM .apoi foarte avantajoasa mi se pare functia ” Autopilot” ..in care programu ia singur deciziile de protectie si nu te innebuneste sa verfici fiecare scanare sau detectare din 5 in 5 min ..la munca cel putin este foarte folositor caci pot sa mi fac treaba linistit :)).
    Parerea mea este ca bitdefender e cel mai tare ..de cand am avut primul pc l am foloait si nu am avut probleme niciodata ..deci l am recomandat tutror celor care mi au cerut o parere.

  17. Tusluc Elena says:

    Protectia totala impotriva ameninterilor cibernetice este optiunea care imi place cel mai mult la Bitdefender.

  18. PEIA DANIEL says:

    a detectat toate amenințările, foarte bun.

  19. Banita says:

    Asistență pentru securitate wi-fi!

  20. Sandu Adrian says:

    Cea mai interesanta mi se pare tehnologia Bitdefender Photon – care permite adaptarea la configuratia hardware si software a sistemului!

  21. oana says:

    Protectie foarte buna, recomand!

  22. Tonet Alex says:

    Imi place modul ” silentios ” in care functioneaza, neincetinind procesele sau performantele sistemului.

  23. Georgiana says:

    Functiile Parental si Time par interesante(deh a invatat copilul sa umble pe youtube…)

  24. Popescu Adrian says:

    Ce pot sa spun, sincer, e ca nu am testat ( avut) inca Bitdefender ratand aceasta sansa ca urmare a unei oferte pierdute prin cei de la BCR.Am prieteni care l-au achizitionat/instalat, tot prin oferta BCR, si se declara foarte multumiti.
    Se pare ca Bitdefender 2017 da un randament superior fata de competitori iar noile functii precum Autopilot, Asistenta securitate WI-FI, Protectie Ransomware il fac puternic si sigur.Merita cu siguranta!

  25. Manuel Terec says:

    Asistenta securitate wi-fi.

  26. Perte Benone Gabriel says:

    Imi place funcția de firewall de confidentialitate

  27. Perte Ioana Alexandra says:

    Suna interesant Asistență parentala, protecția de internet orientată către familie

  28. Delia Costelia Buldur says:

    Toate functiile mi se par interesante.Am remarcat functiile proiectate pentru menajarea vietii private si faptul ca nu exista impact negativ asupra performantelor computerului .Succes in continuare va doresc.Va asteptam si la anu cu lucruri noi si la fel de interesante.

  29. SANDOR DEMETER says:

    Imi place pentru ca foloseste resurse destul mici,fara a inceta performanta calculatorului.

  30. sa fie disponibil financiar

  31. Ispas Daniel says:

    Experiența și performanța nu mai au nevoie de reclamă.
    Software-ul de securitate de la Bitdefender are cea mai bună rată de detectie a programelor malware din industrie din ultimii 5 ani.
    Și, dacă mai era nevoie de încă alte atuuri în plus, vin în pachet adițional: autopilot, portofel, photon și încă multe altele.

  32. Murarasu Oana-Nicoleta says:

    Asistență pentru Securitate Wi-Fi: întotdeauna sigur, atunci când ești în mișcare.

  33. Popa Nicusor says:

    Performanta pura îmi place maxim!

  34. Ionut says:

    Bitdefender Autopilot: funcția Autopilot va gestiona singură întreaga ta securitate cibernetică. Aceasta ia decizii optime în materie de securitate, fără a-ți solicita intervenția prin ferestre pop-up și casete de dialog enervante.

  35. Razvan says:

    Active Threat Control: utilizăm o tehnică inovatoare denumită detecție comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile tale active. Atunci când Bitdefender Internet Security 2017 detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat.

  36. Andreas says:

    Faptul ca are tot ce iti trebuie impotriva amenintarilor si chiar daca esti incepator in domeniul securitatii informatice este usor de folosit

  37. neculcea ionut says:

    salut imi doresc sa am un program ca bidefender, pentru siguranta, pentru a putea naviga fara probleme pe mobil, laptop, simtinduma in siguranta, ferit de virusi care ii contin unele saituri, pastrandumi programele in siguranta cu bitdefender

  38. Ioana Bdn says:

    Firewall de confidențialitate: securitate imbatabilă pentru datele tale personale

  39. Davidescu Ciprian says:

    Asistenta pentru securitatea wi-fi , modul autopilot si performanta sa.

  40. Anca says:

    Protecție totală împotriva amenințărilor cibernetice
    Performanță pură, fără încetinirea proceselor

  41. Steliana says:

    Securitate cu o singură atingere – protecție completă automată
    Asistență pentru Securitate Wi-Fi: întotdeauna sigur, atunci când ești în mișcare

  42. Luciana says:

    Cel mai mult m a atras acest aspect,: Bitdefender Internet Security 2017 oferă funcționalități special proiectate pentru a-ți proteja viața privată, precum firewall, asistență parentală și criptare fișiere. Cu funcția Autopilot activată, Bitdefender ia în mod automat cele mai bune decizii pentru a-ți proteja familia, datele, tranzacțiile online și confidențialitatea. Am un baietel si el e tot timpul la calculator am incercat o multime de aplicatii pt parental control dar pana acum nu am fost multumita de nici una deoarece toate aveau mici scapari. Numai spun de costuri. Ar fii ideal pentru familia mea.

  43. Neacsu Adrian says:

    O calitate din suita Bitdefender Internet Security 2017 o apreciez a fi asistența pentru Securitate Wi-Fi, pentru ca sunt situatii cand ne conectam in alte retele decat cea obisnuita – de casa – si nu stim ce intruziuni pot aparea.

  44. Chiurbe Liviu says:

    Protecție totală împotriva amenințărilor cibernetice

  45. Adone says:

    LA MULTI ANI BITDEFENDER!
    “Sa cresti mare si voinic, sa-l starpesti pe inamic!”
    Bineanteles ca sunt de apreciat performantele lui Internet Security 2017 in ceea ce priveste securitatea avansata impotriva programelor malware.
    In mod deosebit imi place functia Autopilot, care odata activata, Bitdefender ia in mod automat cele mai bune decizii pentru a-ti proteja datele, tranzactiile online si confidentialitatea.
    Te ajuta sa economisesti timp si sa lucrezi in siguranta!

  46. Ailoae Larisa says:

    Securitate cu o singură atingere – protecție completă automată

  47. Duran Cristina says:

    Performanță pură, fără încetinirea procesul.

  48. Andreea says:

    Asistenta pentru securitatea wi-fi-ului ma incanta foarte mult, dar si asistenta parentala mi se pare mai mult decat utila

  49. Dumitrescu Radu says:

    Firewall de confidențialitate: securitate imbatabilă pentru datele tale personale!

  50. Violeta Man says:

    Eu as zice asistența pentru Securitate Wi-Fi care este foarte utilă!