MANAFU*

Abonamente Evensys

Mixtape.moe: Sharing de fisiere, mai usor ca niciodata!

 

mixtape-moe

Atunci când ai nevoie de un tool pentru a da distribui ușurunță un fișier, ce alegi? Google Drive? Drobpox? iCloud? RapidShare? Ți-ar plăcea să ai la dispoziție un site care face sharing-ul de fișiere ultra-rapid și foarte ușor?

Și mie. Am aflat că există Mixtape.moe, un site unde “trântești” rapid fișierierul și obții un link scurt, distribuibil imediat. Tipurile de fișiere pe care le poți urca și distribui rapid sunt: .mp4, .mp3, .pdf, .psd, .cdr, .gif, .jpg,.srt și… cam toate celelalte.

Sharing-ul se face foarte ușor: nu ai nevoie de cont, poți alege fișierul sau îl poți folosi drag & drop, apeși pe butonul de upload și gata! Apoi obții link-ul pe care îl dai mai departe. Mai ușor de atât nu cred că se poate.

Nu poți însă urca fișiere mai mari de 100 MB, acesta fiind singurul inconvenient legat de un serviciu, până la urmă, gratuit.

4 comentarii

  1. Nalina says:

    Primele 3 enumerate sunt solutii de stocare in cloud, nu neaparat de partajare a fisierelor.
    Exista nenumarate solutii de sharing, cu limite mult mai mari decat asta.
    Poate ca data viitoare, puneti un (P) in titlul articolului, macar sa il sarim daca nu suntem pasionati de reclame.

  2. Nalina, te asigur ca nu e un material publicitar. Periodic impartasesc din tool-urile pe care le folosesc. Nu ai fost probabil atenta la ce am scris. Am spus ca e o varianta usor de folosit, nu ca e cea mai buna. Drag & Drop si ai un link pe care il poti share-ui.

    Apoi, celelalte solutii de stocare in cloud iti ofera posibilitatea de a face sharing. Deci nu le excludem.

    Si nu in ultimul rand, asa cum esti tu dezamagita de articol, sunt eu dezamagit de “macar sa il sarim daca nu suntem pasionati de reclame”. Nu e blogul principala mea sursa de venit, dar atat timp cat consumi gratuit continut – bun sau mai putin bun – de la cineva, ar fi frumos sa apreciezi si – de ce nu? – sa ii consumi si articolele publicitare. Pentru ca publicitatea e o forma de recompensa pentru timpul alocat si resursele consumate. Eu scriu pe blog de aproape 11 ani. Am facut un calcul ca am petrecut scriind pe blog cam 2 ani. Tu cand ai oferit ultima data macar o zi din viata ta?

  3. Razvan says:

    Ma scuzi ca te intreb, dar wetransfer ce are? Poti trasfera pana la 2GB gratuit (drag n’drop) si primesti acelasi link scurt pe care il copiezi in orice mesaj…

  4. Nu are nimic WeTransfer. Il folosesc. Incearca sa faci o comparatie side by side si vezi cu care te descurci mai usor. Mie mi-e mai usor cu Mixtape pentru fisiere nu foarte mari. Pe aceeasi linie mai e http://ge.tt.

Comentează