MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum am facut un cadou printr-un simplu swipe unui om drag din online

După mulți ani în online, după mii de oameni întâlniți, pot spune că am legat multe relații și mi-am făcut multe cunoștințe, dar mai puține prietenii. E în natură noastră să avem un grup restrâns de oameni apropiați, cei mai mulți ”câștigați” în copilărie sau în școală. În online, conexiunile sunt adesea dezlânate, fără consistență. E o iluzie firește să credem că toți prietenii de pe Facebook chiar poartă titlul de ”prieten”.

În cei peste 10 ani de activitate publică pe Internet, pot spune totuși că am legat câteva prietenii, în general cu oameni cu care sunt pe aceeași lungime de undă și cu care am lucrat sau încă lucrez cu bucurie. Unul dintre ei este Cristina Bazavan.

Ne leagă deja mulți ani de prietenie și multe colaborări. Ne-am susținut reciproc și apreciem mult tot ce am reușit să construim împreună. Un tandem în care ne completăm foarte bine. Cristi și Cristina sunt adesea văzuți împreună în mediul online și cel offline căutând să arate culisele unor evenimente sau afaceri ori pe scenele evenimentelor unde își doresc să inspire audiența cu experiențele lor.

E final de an și mă gândesc la ce urmează în 2017. Nu pot să nu îmi trec de acum în agendă participarea noastră la TIFF și FITS. Sunt deja trei ani de când mergem împreună la aceste două mari festivaluri, invitați de Raiffeisen Bank.

Tot Raiffeisen a pus la cale acum un Secret Santa pentru bloggeri și mie mi-a revenit ”datoria” de a găsi un cadou pentru Cristina. Cum e un lucru public acum, am să țin cadoul secret deocamdată. Sper să fie o surpriză frumoasă. Am ales ceva 100% românesc, aproape de subiectele proiectelor sau articolelor ei de pe blog.

Comanda am făcut-o online, cum altfel. Anul acesta, cele mai multe cumpărături ”online” le-am făcut de pe mobil. Cum sunt client Raiffesien și parte din campania de comunicare Smart Mobile, am făcut plata printr-un simplu swipe.

O noutate introdusă în premieră de Raiffeisen în România este widget-ul Smart Mobile pentru sistemele Android și iOS, care permite afișarea unor informații și acțiuni utile pentru titularii conturilor. Poți chiar să-ți alimentezi cardul de credit, să achiți facturi și să faci schimb valutar. Totul e la un simplu swipe distanță și asta am vrut să încerc și eu.

Comentează