MANAFU*

Abonamente Evensys

Made by Romania: Haine cu Spirit

haine-cu-spirit

HCS sau Haine cu Spirit este un brand 100% românesc, pornit din dorinţa a doi tineri din Bucureşti de a demonstra că şi pe plan local pot fi create şi produse geci multifuncţionale, de bună calitate şi accesibile ca preţ.

Pornit ca un business de familie, unde producţia este asigurată de părinţii unuia dintre ei, într-o fabrică de confecţii din Târgu-Jiu, cu peste 20 de ani de experienţă în domeniu, cei doi parteneri de afaceri şi-au propus ca în 5 ani gecile HCS să îmbrace peste 50% din tinerii din mediul urban, în haine care sparg monotonia şi se adaptează uşor vieţii agitate de zi cu zi.

Sub brandul Haine cu Spirit sunt produse în prezent atât geci pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, comercializate pentru început online, pe www.hainecuspirit.ro.

Cei doi antreprenori plănuiesc să lanseze periodic şi colecţii tematice, care cuprind piese vestimentare de bază, cu design minimalist, şi care sărbătoresc locuri speciale din România sau subliniază idei şi principii de viaţă care merită promovate. O astfel de iniţiativă este colecţia “Getic”.

De curând, pentru a-şi putea diversifica modelele, HCS a înscris Geaca 3în1 pe o platforma de crowdfunding. Cei care doresc să contribuie la susţinerea unui brand local o pot face atât prin donaţii modice sau prin pachete de 90 şi 130 de euro, care le aduc produsul dorit.

ana-paun-alex-fratita_haine-cu-spirit

2 comentarii

  1. Multumim mult pentru sustinere, Cristi Manafu! Conteaza foarte mult pentru noi, la inceput de drum, sa stim ca avem alaturi oameni ca tine, care au un cuvant important de spus in online.

    Echipa Haine cu Spirit iti este recunoscatoare :).

  2. […] prezentăm. Ei sunt oamenii frumoşi care sunt alături de noi: Andreea Burlacu, Carmen Albisteanu, Cristian Manafu, Raluca Muresan, Andressa, Miruna Ioani, Alex Damian, România Pozitivă, profit.ro, […]

Comentează