MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum incearca Nokia sa isi faca din nou loc pe piata

HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete, a prezentat duminică o nouă generaţie de smartphone-uri Nokia. Gama include trei produse: noul model Nokia 6, Nokia 5 şi Nokia 3, bazate pe sistemul Android Nougat. Totodată, a fost marcată revenirea unui dispozitiv clasic modernizat – celebrul model Nokia 3310, renăscut cu accente moderne din punct de vedere al designului.
Dispozitivele vor fi disponibile la nivel global din al doilea semestru al acestui an

Nokia 6 combină producţia de calitate superioară şi designul distinct cu o soluţie audio inovatoare şi un ecran Full HD de 5,5″, impresionant de strălucitor şi de plin de culoare, poziționându-se în zona premium. Corpul monobloc al dispozitivului este croit din blocuri compacte de aluminiu seria 6000. Amplificatorul audio inteligent cu difuzoare duale permite consumatorilor să asculte sunetele joase la un nivel mai profund, cu o claritate fără egal, în timp ce soluţia Dolby Atmos oferă o experienţă de entertainment care cucereşte. Disponibil în patru culori – Matte Black, Silver, Tempered Blue şi Copper – noul Nokia 6 se va vinde în magazine la un preţ mediu global de 229 euro.

Nokia 6 Arte Black Limited Edition este vârful portofoliului Nokia 6. Acesta dispune de capacitate de stocare date de 64GB şi de 4GB de RAM și reuneşte cele mai bune caracteristici ale familiei Nokia 6, într-o carcasă negru metalizat surprinzător şi se va vinde la un preţ global mediu de 299 euro.

Nokia 5 este un smartphone zvelt şi elegant de 5,2″. Dotat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 430 şi procesorul grafic Qualcomm Adreno 505, Nokia 5 dispune de integritate structurală robustă, atenţie la detalii şi calitatea unui dispozitiv de top pentru oricine. Disponibil în patru culori, Matte Black, Silver, Tempered Blue şi Copper, dispozitivul Nokia 5 va fi vândut la preţul mediu global de 189 euro.

Nokia 3 este construit cu precizie dintr-o singură bucată de aluminiu, are un ecran sculptat şi laminat Corning Gorilla Glass de 5″ şi dispune de camere foto perfect integrate, cu deschidere largă, de 8MP. Nokia 3 ascunde o experienţă smartphone de calitate cu adevărat premium în cadrul formei sale compacte şi elegante. Disponibil în patru culori distincte, Silver White, Matte Black, Tempered Blue and Copper White, dispozitivul Nokia 3 se va vinde la un preţ global mediu de 139 euro.

Nokia 3310 reprezintă o variantă modernă a celui mai bine vândut telefon mobil din toate timpurile. Dotat cu o durată de convorbire incredibilă de 22 ore şi durată de viaţă a bateriei în mod stand-by de o lună de zile, Nokia 3310 revine în mare vogă prin prospeţime, culoare şi design modern. Telefonul este disponibil în patru culori distincte – Warm Red şi Yellow, ambele metalizate, şi Dark Blue şi Grey, ambele mătuite. Nokia 3310 se va vinde la preţul mediu global de 49 euro.

Cu sediul în Espoo, Finlanda, HMD Global Oy este noua companie care găzduiește telefoanele Nokia. HMD proiectează şi vinde o gamă de smartphone-uri şi clasice, ţintite către o gamă largă de consumatori şi preţuri. Dedicată inovării şi calităţii, HMD Global Oy deţine licenţa exclusivă a mărcii Nokia pentru telefoane şi tablete.

Tags: ,

2 comentarii

  1. […] World Congress 2017 ne-a arătat ce rezervă viitorul finlandezilor: telefoane Android și mișcări de PR materializate în modele ce cauzează nostalgie. Bazat pe telefoanele de mai […]

  2. […] Mai multe detalii despre aceste modele de smartphone, cat si informatii despre celebrul Nokia 3310 gasiti pe blogul lui Cristian Manafu chiar aici. […]

Comentează