MANAFU*

Abonamente Evensys

Avem un birou frumos pentru un nou coleg la Evensys

Anul acesta împlinim 11 ani de la lansarea Evensys. În toți acești ani, ne-am ghidat după câteva lucruri. Să facem ce ne place, să avem un program echilibrat, să ne completăm și să ne susținem între noi, să fim buni și un pic nebuni. Am pornit ca o afacere între prieteni și ne-am dorit de la început un mediu bun de lucru.

Am reușit să păstrăm același spirit de la primul eveniment și până astăzi. Am lucrat mereu cu foști colegi și cu cei mai buni colaboratori din carierele noastre. Cei mai mulți dintre colegii mei au peste 5 ani „vechime” în Evensys. Însă am păstrat mereu câteva locuri pentru oamenii tineri, pentru cei care vor să își dezvolte o carieră în comunicare, marketing și digital.

Acum e momentul să primim un nou coleg în departamentul de marketing și PR.

Cu ce ne ocupăm?

Evensys organizează 15 – 20 de evenimente business-to-business pe an, conferințe, training-uri și gale de premiere. Cred că avem cel mai puternic portofoliu de evenimente și am pus în scenă – estimez – 150 de evenimente în cei 11 ani.

Ce fel de coleg ne dorim?

Candidatul ideal este proaspăt absolvent sau masterand (de preferat la Comunicare sau Marketing), interesat să își dezvolte o carieră în marketing și comunicare. Este un job entry-level care oferă ocazia de a învăța aplicat mai multe discipline din comunicare: PR-ul, marketingul, digital-ul și organizarea de evenimente.

Căutăm un om responsabil și deschis la minte în București. E un job foarte bun pentru cineva care încă nu și-a găsit drumul în carieră. Îmi place să cred că toți colegii noștri au învățat foarte multe la noi și au ales înțelept următorul pas în carieră.

Cei mai mulţi colegi au venit din zona comunicării şi au avut o minimă experienţă (internship, voluntariat) în organizarea de evenimente, în agenţii de PR, sau asociaţii studenţeşti.

Responsabilităţile includ:
• Încheierea şi gestionarea parteneriatelor media
• Redactarea şi distribuţia comunicatelor de presă
• Realizarea prezentărilor de eveniment
• Redactarea/ editarea textelor pentru diferite materiale interne (print şi online)
• Monitorizarea presei pe evenimentele de care este responsabil
• Actualizarea şi gestionarea site-urilor de evenimente
• Gestionarea relației cu furnizorii de servicii și materiale necesare evenimentului
• Aport în derularea logistică a evenimentelor
• Trimitere comenzi; cereri de oferte
• Raportare la nivel intern

Cei care îşi doresc să ne fie colegi pot trimite, pâna la 1 aprilie, un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa office [@] evensys [.] ro, având Subiectul: “Aplicaţie Job Evensys”.

1 comentariu

  1. […] Marketing & PR @ Evensys […]

Comentează