MANAFU*

Abonamente Evensys

Afla tendintele in PR si comunicare pentru 2017

Anul care a început este plin de provocări pentru oamenii de PR, într-un context actual complex din toate punctele de vedere, ceea ce face difcilă crearea și menținerea unei bune reputații de brand.

Evoluția canalelor de comunicare, apariția unor noi provocări, precum fake-news, dezvoltarea unui adevărat triumvirat PR – Marketing – Advertising – toate acestea obligă la o adaptare din mers mai mult ca niciodată. Astăzi, pentru o reușită în comunicare este nevoie nu doar de reacții în real-time, ci și de răspunsuri umane, asumate, credibile. Infuențele din zona marketingului digital produc efecte în PR: tendința tot mai mare de instalare a programelor de ad-blocking ne fac să ne întoarcem la alte modalități de a capta atenția consumatorului, printre care: conținut util, relevant, moralitate, simțul umorului, promptitudine, unitatea mesajului. PR-ul renaște.


 
PR Forum


 
În 2017, un om de comunicare trebuie să nu se teamă. Să își aleagă audiența corect, să aibă o strategie pe termen lung, dar adaptabilă, să folosească toate instrumentele pe care domeniile adiacente i le pun la dispoziție – infuencer marketing, SEO, vlogging, conținut video sau adaptat la mobil. Să își respecte publicul, etica proprie și valorile brandului pentru care lucrează. Despre toate acestea, discutăm aplicat în cele două zile ale celei mai importante conferințe de comunicare din România: PR Forum, 30-31 martie, JW Marriott Grand Hotel.

Până la eveniment, îți recomand un e-book gratuit cu idei și tendințe de la 40 de specialiști în PR și comunicare.

1 comentariu

  1. […] Zilele alea a fost oganizată încă o conferință PR Forum la care s-au discutat mai pe larg aceste tendințe în PR pentru 2017. 40 de specialiști au scris opinia lor despre aceste previziuni  în PR într-un e-book pe care îl poți downloada și tu de aici. […]

Comentează