MANAFU*

Abonamente Evensys

TAG, un nou hub pentru industriile creative in Bucuresti

Am fost aseară la lansarea TALENT GARDEN București (TAG Bucharest), un hub dedicat profesioniștilor din industriile creative, inițiat de Asociația Freelancerilor.

Situat pe Strada Ion Brezoianu la numărul 23-25, corp B, adică la parterul celei mai vibrante și mai atractive clădiri din centrul Bucureștiului – Palatul Universul, pe o suprafață de 700 de mp, alături de cafeneaua Beans & Dots și magazinul concept al designerului vestimentar Adelina Ivan, hub-ul Talent Garden are, în prezent, o capacitate de 65 de locuri, o sală pentru întâlniri și o zonă dedicată evenimentelor.

Talent Garden București este deschis membrilor săi 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, accesul în hub fiind pe bază de cartelă. Recepția hub-ului este deschisă zilnic, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică și a sărbătorilor legale, în intervalul orar: 09:00 – 18:00.

Oferta Talent Garden București pentru membrii săi este structurată pe 4 tipuri de abonamente principale: Office Membership pentru cei care sunt deja formați în echipe de lucru de 4-6 oameni și își doresc să beneficieze de avantajele de a lucra dintr-un hub, dar au nevoie de intimitate, Full Membership – pentru cei care își doresc un post de lucru fix și vor să cunoască mereu oameni noi si, de ce nu, să-și găsească parteneri de lucru sau clienți în TAG, Flex Membership – pentru cei care au nevoie de un birou, în medie, doar 3 zile pe săptămână și într-un interval de timp fix și Day Membership – pentru cei care nu sunt membri ai comunității internaționale Talent Garden, dar care au nevoie punctual, de un spațiu din care să lucreze pentru câteva zile.

Toate abonamentele includ servicii de secretariat, recepție și printare, iar, în funcție de abonamentul ales, sunt incluse și servicii precum: acces la sala de meeting, acces la platforma online TAG people pentru a intra în contact cu orice membru al comunității din orice țară TAG, posibilitatea de a lucra gratuit 5 zile pe lună din orice alt hub Talent Garden worldwide, networking și networking events.

4 comentarii

  1. SirNeo says:

    Cablurile care atarna de sus si are arata foarte bine sunt cumva prize de curent/internet ?

  2. […] pot avea parte de beneficii variate. Dar despre toate aceste lucruri si multe altele gasiti in articolul scris de Cristian […]

  3. florin says:

    Bravo, nenea!

    Link spre TAG din primele 5 cuvinte! Ajunsesem initial pe site la revista biz, text frumos, multe cuvinte, virgule, alea, alea, dar un link spre TAG, nicht, nimic.

    Unde mai pui un “rețaua” care șade frumos neobservat de mai bine de un an.

  4. Nu inteleg cu ce te pot ajuta…

Comentează