MANAFU*

Abonamente Evensys

Repair & Go, un service IT rapid alaturi de o cafea buna

Toată evoluția tehnologică din ultimii ani a adus atât idei noi de business, cât și abordări noi pentru cei care făceau deja afaceri de mulți ani. Uber și Airbnb, de exemplu, au creat the sharing economy și i-au inspirat pe mulți să copieze sau să dezvolte „mecanismul” în noi start-up-uri.

Companiile cu vechime, la rândul lor, au căutat să se adapteze creșterii Internetului și au deschis magazine online. Însă unele nu au uitat de clientul care vine în magazinul clasic și s-au gândit să îi ofere o experiență nouă. De ce? Pentru că astăzi, într-o lume fără frontiere, deschisă de Internet, experiența pe care o ai cu brand-ul sau cu compania contează mai mult decât prețul scăzut sau proximitatea. Oamenii călătoresc și plătesc mai mult pentru experiențe reușite. De la distracții până la restaurante sau cafenele.

La Timișoara, Laptop Direct a gândit un spațiu al experiențelor pentru clienții săi. Fiind unul din mării vânzători de componente IT și având o activitate recunoscută în depanarea calculatoarelor, compania a venit cu un concept inedit și în același timp adaptat la așteptările publicului de astăzi: totul trebuie să iasă bine și să se întâmple cât mai rapid.

Așa a apărut Repair & Go, un spațiu prietenos pentru înlocuirea componentelor, gândit ca o cafenea. Clienții vin cu calculatoarele stricate și cât așteaptă să bea o cafea, specialiștii Laptop Direct rezolvă problema. Mai mult, au siguranța că datele lor sunt protejate; nu trebuie să își facă back-up sau să șteargă datele personale, cum ar proceda dacă ar lăsa calculatorul peste noapte la o firmă specializată.

E un concept care va prinde local și va fi primit, cred eu, foarte bine dacă va fi extins în orașele mari din țară.

Ce înseamnă Repair & Go acum?

Laptop Direct are un depozit foarte mare, cu 40.000 de componente IT. Are deja 6 ani de experiență în domeniu și 17.000 de clienți până acum. Echipa sa este formată din 10 specialiști dedicați. Cred că vor reuși deci să facă față tuturor provocărilor tech.

1 comentariu

  1. Foarte buni tipi de la Repair and Go, am schimbat la ei bateria unui laptop si au dat dovada de profesionalism.

Comentează