MANAFU*

Abonamente Evensys

Incepe noul sezon “Game of Thrones” la HBO

HBO are o lungă istorie cu producții care au cucerit micile ecrane. Boardwalk Empire, Oz, Sex and the City, The Sopranos sunt unele dintre cele mai bune seriale TV din ultimii 20 de ani. Însă deasupra acestora și deasupra tuturor lansărilor din utimii 5-6 ani, stă fenomenul Game of Thrones. Iar mulți dintre noi au numărat orele până la debutul sezonului 7.

Este probabil și cel mai așteptat sezon, nu doar pentru că s-a lăsat un pic mai mult așteptat anul acesta, ci mai ales pentru că, în sezoanele recente, audiența a crescut considerabil. Ultimul episod al seriei a șasea a stabilit un nou record de audiența. Aproape 9 milioane de oameni l-au privit live. Mai mult, fiecare episod al seriei a fost urmărit într-o săptămână, în medie, de peste 23 de milioane de telespectatori.

An de an, am așteptat “să vină iarna”. Acum, în această nouă serie, “iarna e deja aici” și promite multă acțiune episod de episod, cu intrigi puternice și amenințări mai mari ca oricând. Poveștile personajelor principale încep să se lege între ele, iar acțiunea se desparte de seria A Song of Ice and Fire, urmând un curs nou, care i-a făcut pe fani să nască tot felul de teorii.

Daenerys Targaryen a pornit în sfârșit spre Westeros cu armatele ei, dragonii și noua Mână a Reginei, Tyrion Lannister. Jon Snow a fost numit Regele Nordului, după ce l-a învins pe Ramsay Bolton în Bătălia Bastarzilor și a redat Winterfell-ul Casei Stark. În Debarcaderul Regelui, Cersei Lannister a ajuns pe Tronul de Fier. Însă, pe măsură ce alianțe vechi se destramă și unele noi se leagă, o armată de Umblători Albi mărșăluiește spre Zid, amenințând să pună capăt pentru totdeauna urzelii tronurilor.

Pentru mine, Game of Thrones este serialul ultimilor 5 ani. Și nu doar de pe HBO și HBO GO. Este în topul preferințelor mele, pe care le anunț an de an pe blog. Este seria pe care cu siguranță aș privi-o dintr-o răsuflare, dacă ar fi disponibilă, de la început, integral pe HBO GO, dar pe care prefer să o savurez cât mai mult, bucurându-mă că trebuie să mai aștept o săptămână pentru un nou episod.

Sezonul 7 a avut premiera la HBO pe 17 iulie de la ora 04:00 și este disponibil și pe HBO GO. Află mai multe informații despre difuzarea serialului în România!

În urmă cu 20 de ani, HBO lansa sloganul It’s not TV. It’s HBO. Astăzi, acesta ar putea fi interpretat prin It’s not a TV Series. It’s Game of Thrones.

Concurs cu premii Game of Thrones

Am şi un concurs pentru voi, cu 3 premii: 2 premii cu o brăţară Games of Thrones, o cană, un caiet, un tricou şi o cutie cu o sticlă de vin şi un pocal regal şi un premiu cu o brăţară Games of Thrones, o cană, un caiet şi un tricou. Lansez concursul, acum la debutul seriei a 7-a și voi acorda premiile prin tragere la sorți la finalul săptămânii, când va fi difuzat cel de-al doilea episod. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți în comentarii la întrebarea: De ce îţi place serialul Games of Thrones? De ce te uiți la el?

UPDATE:  Mi-ar fi plăcut să am 100 de premii, să le ofer tuturor fanilor care au răspuns întrebării mele. Mă bucur să văd că există fani adevărați, unii chiar mai mari ca mine. Sper să mai am ocazia să vă ofer premii Game of Thrones, dar până atunci trebuie acum să anunț cei 3 câștigători ai premiilor anunțate în urmă cu o săptămână. Aceștia sunt: Petruța și Marius Sescu primesc câte un premiu ce include o brăţară Games of Thrones, o cană, un caiet, un tricou şi o cutie cu o sticlă de vin şi un pocal regal. Ionuț Staicu primește un premiu cu o brăţară Games of Thrones, o cană, un caiet şi un tricou.

Îi rog pe câștigători să mă contacteze la adresa de pe blog, cu datele lor de contact. Le voi răspunde cât de repede pot. Sunt în vacanță acum.

114 comentarii

  1. Dumitru Aurelia says:

    Games of Thrones are un impact colosal pentru incalca toate regulile. Imi plac efectele,intensifica emotiile atat de tare ca la final te simti epuizat.Serialul imbina trei genuri cinematografice: Aventura, Drama si Fantastic,o reteta de succes.Game of Thrones – Urzeala Tronurilor exceleaza la capitolele: grafica , personaje si intriga (care creste cu fiecare episod). Actorii joaca ireprosabil si totul, de la intregul scenariu si pana la ultima replica din film, este interesant si adorat de fanii acestui serial.Desi tenebros,nu te poti abtine sa nu-l urmaresti.

  2. radu says:

    un serial interesant/apar lucruri care te captiveaza/cat mai multe sezoane/bafta.

  3. Budeancă Andrei says:

    Urmaresc Game of Trones pentru că are o poveste foarte frumoasă și ador universurile fantasy!

  4. Prica Lara says:

    Imi place Game of Thrones deoarce este un serial cu totul diferit.
    Are de toate.
    Si mai ales ca nu ai cum sa te plictisesti.

  5. Prica Lara says:

    Imi place acest serial doarece are de toate.
    Si pentru ca te tine in suspans.

  6. Petrican Alina says:

    Imi place si urmaresc Game of Thrones pentru ca intotdeauna ma tine in suspans, este imprevizibil.Este si foarte bine realizat, actori foarte buni.

  7. Andreea Ioana says:

    Ma uit la Game of Thrones pentru ca îmi place ca are o acțiune complexa și interesanta, iar unele momente te iau prin surprindere. E un serial imprevizibil, ceea ce îl face și mai captivant.

  8. alina says:

    Urmaresc filmul pentru ca este foarte interesant si te tine cu sufletul la gura.

  9. Raluca says:

    Urmaresc Game Of Thrones pentru ca este plin de actiune, iar actorii sunt foarte buni.

  10. Elena Sachelia says:

    Ca sa fiu sincera, am inceput sa ma uit la Game of Thrones la indemnul si recomandarea unui prieten. Cel mai mult imi plac la acest serial actiunea, povestea si neprevazutul, uneori insa cam prea socant, ca moartea unor personaje indragite.

  11. Szabo says:

    Dupa ce am citit cartile,m.am indragostit de serial!❤️

  12. Dumitru Ionel says:

    Imi place si urmaresc serialul Games of Thrones ,pentru cele mai spectaculoase si realiste secvente de batalie create vreodata intr-un film sau serial.

  13. Solomon says:

    Sa fiu sincer imi place ca are dragoni si zombi. Si ma uit la el ca imi place!!!

  14. Muntean Catalin-Serban says:

    Urmaresc Game of Thrones pentru poveste si pentru faptul ca nimeni nu e in siguranta in acest serial.