MANAFU*

Abonamente Evensys

Nespresso Expert iti aduce cafeaua cu un strop de inovatie

Când ești consumatorul unui brand de aproape 10 ani, poți deveni natural și un promotor al acestuia. De câteva luni, mă bucur să fiu unul dintre susținătorii online ai cafelei și aparatelor Nespresso. Aduc în această relație o mică pasiune pentru cafea și o mare deschidere către inovație. Nespresso a fost pentru mine brandul care le-a îmbinat cel mai bine până acum. La nivel premium.

Față în față cu Nespresso Expert

Am avut deja 4 aparate Nespresso, de diverse tipuri. Acum însă am trecut la un nou nivel cu Nespresso Expert, un adevărat gadget pentru mine și un fel de barista electronic. Este un aparat multifuncțional ce oferă atât o experiență personală deosebită (un pasionat al cafelei își va încerca puterile cu el), cât și o experiență digitală inedită. Expert-ul îți permite să programezi cafeaua de a două zi sau să îți prepari când dorești o ceașcă de la distanță, prin aplicația mobilă. Mai mult, are un design premiat, care sigur te va încânta.

Dacă ești pasionat de cafea și de gadget-uri, urmărește clipul de mai sus. Nespresso Expert este aparatul de cafea de care ai nevoie în 2017.

3 comentarii

  1. Velentin says:

    Cred in cafeaua măcinată din boabe de cafea, nu cred in cafeaua din capsula cu bluetooth.

  2. Una nu o exclude pe cealalta! Eu citesc si carti pe Kindle, dar si pe hartie. Ma uit in aplicatii pe telefon, dar si pe televizor. Sunt multe lucruri care se schimba sau se adapteaza. Nespresso e cel mai mare brand de cafea la capsule din lume. Ei au inventat conceptul si l-au perfectionat in timp.

  3. Adolf says:

    Gusturile nu se discuta. Am prieteni care prefera cafeaua boabe, am prieteni care prefera cafeaua instant. Sincer eu m-am lasat de cafea :)). M-am dat pe ceaiuri !

Comentează