MANAFU*

Abonamente Evensys

Objects of Desire: Google Pixel Buds

Mă enervează că Apple a renunțat la bătrânul port jack de la iPhone 7 încoace. Eu ascult muzică în căști și pe laptop, și pe telefon. Aproape zilnic. Acum trebuie să umblu cu un adaptorul mic și enervant, care mă lasă să utilizez căștile clasice pe orice iPhone lansat în ultimul an.

M-am gândit să îmi iau o pereche de căști wireless și, natural, m-am uitat întâi la AirPods. Prea scumpe, prea ca la țară. Nu mă pot obișnui cu design-ul lor și cu ideea că le pot pierde la fel de ușor cum s-ar putea să pierd adaptorul de care aminteam mai sus. Noroc că am unul de rezervă, dar nu aș da 200$ pe o pereche de AirPods de rezervă. Și apoi, ce fac dacă pierd câte o cască din ambele perechi? Ce fac cu două căști pentru urechea stângă?

Vedeți ce problemă serioasă am acum?

Se pare însă că am găsit și o rezolvare. Ieri, Google a anunțat o serie interesantă de produse, printre care și Pixel Buds, o pereche de căști wireless, cu un design funky. Domnule Google, aveți și pe alb?

Pasionații de tehnologie care devorează noutățile zi de zi spun că oferă aceleași capabilități precum AirPods. Au o carcasă de protecție cu rol de încărcător, folosesc Google Assistant (dincolo avem Siri) și costă la fel: 160$. Mă rog, la noi vor costa 200 de euro, cel mai probabil.

De ce mi-aș lua Pixel Buds și nu AirPods, dincolo de design? Pentru traducerea în timp real pe care o oferă produsul Google. În 40 de limbi.

Comentează