MANAFU*

Abonamente Evensys

Nokia 8 este disponibil acum și în România


Nokia a atras atenția cu revenirea sa pe piață. Relansarea celebrului model 3310 s-a bucurat de un bun PR, cât să tragă după el și modelele smart Nokia 3 și Nokia 6. Eu folosesc de o lună un Nokia 6 și sunt foarte mulțumit de el, mai ales de baterie. Tot în ultima lună s-a vorbit mult și despre Nokia 8, modelul cu care brand-ul vrea să concureze cu jucătorii consacrați pe piața smartphone. De la începutul lunii, modelul este disponibil, în culoarea tempered blue, la toți operatorii și mari retaileri- Orange, Vodafone, Telekom, Altex, Flanco și eMAG., la un preț recomandat de 2699 RON.

Ce promite Nokia 8?

Nokia 8 introduce în premieră transmiterea livestream video Dual-Sight către reţele sociale, precum Facebook şi YouTube. Prin Dual-Sight se afișează simultan imagini filmate atât prin camera frontală, cât și prin cea din spate, putându-se utiliza modul de afişare split screen, atât pentru fotografii, cât și pentru video.

Nokia 8 este, de asemenea, primul smartphone care încorporează Nokia OZO Audio, prin care tehnologia folosită la Hollywood este accesibilă prin dispozitivul pe care îl țineți în mână. OZO spațial 360° oferă o experienţă audio intensă pentru materialele video 4K create chiar de voi.

Corpul monobloc subţire al smartphone-ului Nokia 8 de doar 4,6 mm la margini şi de doar 7,3 mm în centru – este construit cu precizie dintr-un singur bloc de aluminiu seria 6000, iar designul a fost rafinat cu ajutorul unui proces complex incluzând 40 de etape de prelucrare mecanică, electrochimică şi şlefuire. Modelele includ o finisare prin şlefuire fină cu o durată de 20 de ore pentru dobândirea aspectului ireproşabil. Telefonul beneficiază de platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 835 care, asociată cu experiența unui Android pur, securizat și actualizat asigură o performanță remarcabilă.

Detalii complete aici.

Comentează