MANAFU*

Abonamente Evensys

Serialul Umbre revine cu un nou sezon, pe 12 noiembrie, la HBO

Dacă s-ar face un top al serialelor românești de dupa 1990, sigur Umbre ar prinde un loc fruntaș. Producția HBO Europe a avut o primire bună la publicul local și revine acum cu seria a doua, care se va bucura de o distribuție în 17 țări. Premiera va fi pe 12 noiembrie.

Noul sezon va avea 6 episoade și este scris și regizat de Bogdan Mirică, cel care semnează și regia alături de Igor Cobileanski. Imaginea poartă semnătura lui Andrei Butică.

Din distribuția serialului fac parte: Șerban Pavlu (Relu), Maria Obretin (Gina), Andreea Vasile (Nico), Dan Hurduc (Chuckie), Mădălina Craiu (Magda), Gabriel Huian (Teddy), Doru Ana (Căpitanu’), Dorel Vișan (Toma).

Acestora li se alătură Laurențiu Brănescu (6,9 pe scara Richter) în rolul lui Emilian, un om al legii vanitos și malefic; Silvana Mihai (6,9 pe scara Richter) care o va interpreta pe Sasha, o fostă colegă de liceu a lui Teddy; Mihai Călin (Roxanne, Q.E.D., Valea Mută), în rolul lui Sebastian, un bărbat în aparență cald și atent; și Costel Cașcaval (Câini), în rolul lui Nicu, fratele Căpitanului.

Producătorul executiv al serialului UMBRE este Wayne Henry iar producători sunt Alina David, HBO, și Dragoș Vîlcu, Multi Media Est. Steve Mathews și Antony Root sunt producători executivi din partea HBO Europe.

Primul sezon al serialului UMBRE este disponibil în întregime pe HBO GO.

Comentează