MANAFU*

Abonamente Evensys

HBO GO este disponibil acum și prin abonare directă

Am testat HBO GO încă de la lansarea oficială a serviciului. E locul unde urmăresc cel mai adesea Game of Thrones, când programul meu nu se aliniază cu ora de difuzare a HBO. Mi-ar plăcea să văd câteva îmbunătățiri ale interfeței, însă per ansamblu, aplicația își face treaba, cum spune românul.

Până acum puteai accesa HBO GO doar dacă aveai deja un abonament HBO. De astăzi însă, poți utiliza aplicația și prin abonament direct. Costă 20 de lei pe lună, cam jumătate dintr-un abonament Netflix.

Pe HBO GO pot fi urmărite toate sezoanele serialelor originale HBO de succes (Game of Thornes / Urzeala tronurilor, Westworld și Silicon Valley), alături de seriale clasice precum Sex and the City / Totul despre sex, The Sopranos / Clanul Soprano și The Wire / Cartelul crimelor. Abonații vor avea acces și la producțiile locale HBO Europe, inclusiv toate sezoanele unor seriale apreciate, precum Umbre, Valea Mută, și o selecție de documentare apreciate de critici și premiate la festivaluri.

În plus, HBO GO este locul unde pot fi urmărite în premieră filme noi de succes – Frumoasa și bestia, T2. Trainspotting, Jackie și Assassin’s Creed: Codul asasinului – un catalog extins de filme, peste 450 de episoade de programe pentru copii, dar și seriale de top de la alți furnizori de conținut – Handmaid’s Tale / Povestea slujitoarei, Babylon Berlin, Tânărul papă / The Young Pope, Billions / Miliarde, Twin Peaks și Luther. Noi titluri sunt adăugate săptămânal, iar multe dintre premiere sunt simultane cu cele din S.U.A.

HBO GO este disponibil pe computer, smartphone, tabletă, PlayStation 3 și 4, Chromecast, Apple TV 4 și anumite modele de televizoare smart Samsung. Fiecare abonat HBO GO poate înregistra până la cinci dispozitive și poate urmări HBO GO simultan pe două dintre ele. Toți abonații noi care aleg această opțiune vor avea acces gratuit timp de o lună la conținutul HBO GO. După prima lună, prețul lunar pentru serviciul HBO GO va fi de 19,99 lei. Plata abonamentului se va face prin cardul bancar folosit pentru înregistrare.

Tags: , ,

4 comentarii

  1. bogdan says:

    daca tot le faci reclama, te rog sa le transmiti sa-si imbunatateasca si lungimea de banda a serverelor. in ultima vreme calitatea pe smart tv este jos de tot, pixeleaza la greu, nicidecum full hd cum era acum 2 ani cand au intrat pe piata cu hbo go.

  2. nu le fac reclama! ma gandesc ca poate cineva e interesat de astfel de informatii. la urma urmei, cele mai multe articole la mine sunt din zona de media, advertising, digital. sper sa vada si ei articolul.

    altfel, poate si net-ul tau da rateuri. stii ca ei au tehnologia aia care iti adapteaza calitatea vizionarii la net-ul de care dispui?

  3. bogdan says:

    Da. Știu de tehnologie, tocmai de asta am monitorizat și rețeaua la mine și viteza de download este constantă. Problema e întâmpinată și de alți colegi.
    Testat chiar și cu clipuri 4k de pe youtube. Și acolo nu sunt probleme.
    Iar acum 2 ani era calitate full hd mereu. Probabil au utilizatori din ce în ce mai mulți și nu au făcut upgrade.

  4. Sper sa vada comentariul tau!

Comentează