MANAFU*

Abonamente Evensys

Telefoane noi: Razer Phone

Gamerilor le este foarte cunoscut numele Razer, așa că după ce au scos pe piață tot ce se putea scoate în materie de accesorii pentru gaming, cei de la Razer au decis să atace și piața de smartphones, cu Razer Phone, “ultimul răcnet în materie de entertainment”.

Razer Phone a fost creat, fără îndoială, pentru clienții deja existenți ai acestui brand – gamerii care își doresc produse de calitate, destinate lor. Chiar dacă unii gameri spun că gaming-ul adevărat se face pe consolă (sau cel mult pe PC), Razer îndrăznește să le propună jocuri pe telefon cu o grafică excepțională.

Dotările telefonului includ: ecran LCD QHD (1440 x 2560) de 5,7 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 835 cu 8GB RAM, acumulator de 4.000 mAh, sistem audio Dolby ATMOS, două camere de 12 MP cu care beneficiezi de o deschidere de f1.7 (wide angle) până la teleobiectiv 2x. Razer Phone rulează Android 7.1.1 Nougat.

Cei care l-au testat deja spun că speaker-ele stereo sunt senzaționale și că, în ciuda designului care lasă ușor de dorit, specificațiile tehnice îl recomandă. Razer Phone se lansează în 17 noiembrie și precomenzile au fost deja oprite, din cauza cererii ridicate. Prețul acestui telefon îl încadrează în “grupa mare”, lângă iPhone X și Samsung Note 8: 700 de dolari/euro.

4 comentarii

  1. LyIonel says:

    Un articol plin de afirmatii fara sens. “Razer indrazneste sa le propuna jocuri pe telefon cu o grafica exceptionala” – wtf? cum? ca nu are nimic in plus pe partea de ‘grafica exceptionala’ decat fix acelasi hardware care se gaseste in toate telefoanele de top lansate in 2017, are acelasi procesor, acelasi cip grafic. Specificatiile il recomanda… il recomanda la ce? Ca are aceleasi specificatii *la fel ca si celelalte 50 de produse de pe piata*.
    Dupa cum s-a dovedit intre timp in review-uri, are o multime de chestii discutabile, iar altele dezastruoase, inclusiv daca esti fan Razer mai bine te gandesti de 2 ori inainte sa dai atatia bani pe asa ceva. Camerele sunt extraordinar de slabe, probabil echivalente cu ce era in alte telefoane acum 3-4 ani, o rusine pentru un device lansat in 2017, mai ales la banii astia. Nici macar dpdv grafica 3D lucrurile nu stau asa cum zic ei, este la fel de “for gaming” ca si celelalte device-uri de pe piata, nu ofera niciun pic de performanta in plus (ba chiar, la testarea in multe jocuri obtine scoruri mai mici decat competitorii, in mod halucinant!). Bateria, chiar daca e cu 13% mai mare decat competitorii, ofera o autonomie mai mica in realitate, paradoxal.

  2. Lyionel, articolul e scris inainte de lansare si prezinta informatiile oferite de producator pe piata. Apoi, eu l-am vazut mentionat deja intr-un top al smartphone-urilor, cu unele minusuri, dar era acolo. Pe bune, e doar o prezentare a unui nou brand, nu un review de laborator. In rest, apreciez dedicarea. Poate colaboram candva!

  3. LyIonel says:

    Stiu ca e scris inainte de lansare. Tocmai asta e si chestia. Hai sa fim putin pertinenti si sa nu credem toate prostiile sau minciunile spuse de unii care promit sa revolutioneze totul, mai ales cand ei folosesc declaratii si fraze complet mincinoase… si mai ales cand putem foarte usor sa constatam la scurt timp dupa lansare care e de fapt situatia.

  4. Inainte de lansare ai doua variante: anunti ce pregateste un producator (cu o rezerva in a prelua cuvintele mari) sau compari specificatiile cu ale altor modele. Insa si specificatiile alea iti pot aduce surprize. Multe telefoane bat iPhone in specs, dar la teste Apple iese mai bine. Ai dreptate, pentru un blog / site tech, e importanta sa faca un follow-up. Eu nu sunt tech tech. Anunt lucruri noi de obicei. Am o alta abordare. Cand vrei sa scrii despre ceva pertinent, te astept pe blog!

Comentează