MANAFU*

Abonamente Evensys

Blah Blah Gang, un brand de haine cool pentru copii

Am întâlnit mulți antreprenori în ultimii aproape 20 de ani de carieră în media. Am vizitat atelierele unor creatori, am testat aplicațiile unor start-up-uri, ba chiar m-am și implicat în câteva dintre ele, am intervievat oameni de afaceri cu viziune, care au pornit de jos, de la statutul de one-man-show și au ajuns apoi să conducă sute de angajați.

Ce mă bucură acum e să văd cum unii oameni își urmează pasiunea, trecând dincolo de job-ul de zi cu zi. Ați văzut probabil multe povești ale unor corporatiști care fie și-au lăsat job-ul de zi cu zi, fie au creat un side business.

Robert e cunoscut în lumea publicității și a evenimentelor mari, e un om de teren, un coordonator de concerte și orice altă manifestare de amploare. E meticulos și dedicat. Din experiența de tată al unei fetițe simpatice foc, i-a venit într-o zi ideea de a lansa un brand de streetwear dedicat copiilor. Fără o experiență în domeniu, fără antecedente în comerțul online, s-a apuca să studieze și să caute cei mai buni furnizori. Așa s-a născut Blah Blah Gang, probabil singurul brand de streetwear pentru copii creat în România.

Clipul de lansare este extraordinar. Îl vedeți mai sus. Site-ul este aici. Găsiți brand-ul și pe Facebook, și pe Instagram. Juniorul deja poartă brand-ul și am dat deja comanda pentru cadoul de Crăciun. O să vă placă și packaging-ul!

 

Robert m-a inspirat să caut și alți creatori de frumos. Daca știți și alți antreprenori care au lansat brand-uri de produse, care au o viziune, o poziționare și țin la calitate, lasați un mesaj la cristian (@) manafu (.) ro și îi voi contacta apoi. Vreau să le ofer expunere pe blog.

Comentează