MANAFU*

Abonamente Evensys

Ceasurile Cuervo y Sobrinos au venit și în România

Am o slăbiciune pentru Cuba. Am fost de două ori în insulă și vreu să mă întorc curând. Are un anume flavor. Nu doar de rom sau trabuc. Oamenii și locurile te fac să te îndrăgostești de acest loc din Caraibe. Sunt de aceea atent la tot ce e cubanez.

M-am bucurat să văd că prietenii de la Horologer (locul unde merg când am chiar și o baterie de schimbat la ceas) au adus un brand de ceasuri cubanez în România.

Brandul Cuervo y Sobrinos are o istorie ce începe în 1882, când familia Cuervo deschide primul atelier cu vânzare într-o zonă prestigioasă a Havanei. În numai câteva zeci de ani, brandul capătă notorietate şi devine un simbol al luxului în Cuba.

Dispărut după evenimentele politice din Cuba anilor ’50, brandul renaşte în 2002, intrând în proprietatea unui investitor italian, care mută producţia în Elveţia şi relansează Cuervo y Sobrinos cu o serie de modele inspirate din designul primelor ceasuri cubaneze.

Horologer este primul magazin din România autorizat să comercializeze brandul Cuervo y Sobrinos. Preţul unui astfel de ceas porneşte de la 7.440 de lei şi poate ajunge la 13.485 de lei. Momentan, există o serie de modele disponibile pe stoc, însă orice model poate fi adus la comandă, în cel mult 10 zile.

Comentează