MANAFU*

Abonamente Evensys

A apărut WhatsApp Business, aplicația pentru micile afaceri

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații din lume. Face parte deja de ceva vreme din clubul serviciilor digitale care au depășit un miliard de utilizatori. În România, este a două cea mai populară aplicație de mesagerie, după Facebook Messenger, conform unui studiu de acum câțiva ani. Este forma de comunicare care a detronat SMS-ul și oferă astăzi o serie de facilități importante utilizatorilor. Începând de ieri, și afacerilor.

WhatsApp tocmai a lansat aplicația WhatsApp Business, disponibilă gratuit utilizatorilor de dispozitive Android. Sper să vedem curând și varianta pentru iOS.

Cu ce vine nouă aplicație?

Oferă posibilitatea de a crea o mică prezentare a afacerii, cu date de contact online și offline, pentru o identificare mai bună în fața clienților. Are opțiuni rapide de comunicare cum ar fi Quick Reply pentru interacțiuni în timp real sau Greeting Messages pentru momentele aglomerate.
 


 
Digital Marketing Forum


 
Ideea lansării acestei versiuni a venit după ce WhatsApp a văzut că pe multe piețe mari, cum ar fi India și Brazilia, multe afaceri se bazează pe aplicația clasică în comunicarea cu clienții. Deocamdată, WhatsApp Business poate fi folosită în Indonesia, Italia, Mexic, U.K. și U.S, urmând ca în săptămânile următoare să fie disponibilă global.

2 comentarii

  1. Alex says:

    Nu e disponibil în România, sau cel puțin asta e mesajul pe care îl primesc.

  2. Am spus si eu la final de articol!

Comentează