M A N A F U *

MANAFU*

Digital Marketing Forum

Experiența mea cu Uber Eats în București

Uber a lansat astăzi Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în București. Începând de azi, de la prânz, locuitorii Capitalei pot comanda mâncarea preferată din aplicația Uber Eats (iOS și Android) sau de pe site-ul ubereats.com/ro. Uber promite un timp mediu de livrare de sub 40 de minute, având obiectivul de a ajunge la sub 35 de minute, în scurt timp.

Ce este Uber Eats?

Uber Eats este o aplicație separată de livrare de mâncare, care aduce în același loc (pe mobil sau web) oferta mai multor restaurante din zona ta. Poate fi zona în care te afli sau una pe care urmează să o vizitezi. Practic, după ce instalezi aplicația pe telefon, ți se cere să alegi zona de livrare. Este foarte ușor de folosit și urmează același principiu ca aplicația de ride sharing: plata se face direct din aplicație, fără alți pași intermediari. Dai comanda și apoi banii îți sunt retrași de pe card. Uber Eats te taxează cu 7,5 lei pentru fiecare comandă, pe lângă suma datorată restaurantului.

Poți avea transport gratuit pentru primele două comenzi, dacă folosești codul meu de utilizator, până la 31 august: eats-cristianm139

Cu Uber Eats, bucureștenii vor putea comanda mâncare pentru toate gusturile și ocaziile, 7 zile pe săptămână, de la peste 100 de restaurante din capitală. Pentru început, serviciul va fi disponibil între 10:30 si 22:00, în zona centrală a orașului, dar și în zone ca Dristor, Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei sau campusul de business Pipera, noi cartiere urmând să fie disponibile în aplicație în următoarele săptămâni și luni.

Cum funcționează aplicația?

Eu aveam deja instalată aplicația, așteptând de câteva luni lansarea. Deci mi-a fost ușor să dau prima comandă. Culmea, eram în Uber când am aflat că Uber Eats s-a lansat oficial. Iată ce pași am urmat:

După livrare, vei primi un e-mail cu detaliile comenzii, la fel cum primești după călătoriile cu Uber, iar cheltuiala se va regăsi în contul tău de Uber (Este comun cu Uber Eats). Pe Uber Eats poți vedea istoricul comenzilor tale.

Livrarea a fost rapidă, deși a plouat un pic în zona mea. John mi-a livrat mâncarea, cu bicicleta. Studiază în București și vorbește engleza.

Pe segmentul livrărilor la domiciliu, există deja mai multe servicii în Capitală: Bringo, Caserola, FoodPanda, Oliviera, HipMenu etc.

4 comentarii

 1. Rozatoare says:

  Saptamana asta am auzit si eu de Uber Eats. Inca n-am apucat sa-l folosesc, dar chiar sunt extrem de incantata.

 2. Cosmin says:

  Multumesc, super recenzia! Sunt intr-o viteza prin Bucuresti si am vazut baietii cu cosuletul verde pe biciclete. Nestiind care sunt costurile de livrare am ezitat sa comand. Dar dupa aceasta binevenita descriere imi voi incerca norocul.

 3. Mi-era foame, mi-am adus aminte de Uber Eats dar nu mai știam voucher-ul de transport gratuit 🙂 așa că am găsit articolul tău. Mulțumesc!

 4. Sorin says:

  Salut! Vino să conduci cu Uber cu mine https://www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=95j13ytkv

  Y37C3A