MANAFU*

Abonamente Evensys

Smash, o alternativă pentru WeTransfer

Era o vreme când transferam fișierele de la unii la alții cu dischete, DVD-uri sau chiar hard-uri externe. De mulți ani deja folosim servicii cloud sau de transfer de fișiere. Dropbox și WeTransfer sunt probabil cele mai bune exemple care îmi vin în minte acum.

De ceva timp, am început să folosesc mai mult Smash pentru transferul fisierelor mari. Face practic aceleași lucruri simple ca WeTransfer, dar cu câteva avantaje, cred eu.

Îmi place poziționarea serviciului în zona artiștilor, creatorilor, oamenilor din tech, dar acesta nu e un avantaj real. Contează însă mai mult că nu ai o limită pentru trimiterea fișierelor. WeTransfer limitează serviciul gratuit la 2GB. Contează și că nu ai reclame. În schimb, ești expus unor proiecte creative.

Mă ajută mult preview-ul fișierelor înainte de download și personalizarea link-ului (fromsmash.com/titlultau). În rest, poți trimite e-mail sau genera link pentru download ca pe WeTransfer și, la fel, fișierele sunt păstrate spre a fi descărcate timp de 7 zile.

Voi ce alte servicii de transfer folosiți?

2 comentarii

  1. Ionut says:

    Pe https://www.filemail.com poti transfera fisiere pana la 50 GB. Viteza este decentă

  2. PAMFILROATA says:

    DORESC SA FOLOSESC VARIANTA CE MI-O OFERITI

Comentează