MANAFU*

Abonamente Evensys

Creativity 4 Better, evenimentul anului în lumea publicității

Anul trecut, IAA România s-a ambiționat să transforme, timp de două zile, Bucureștiul într-o capitală globală a creativității, când a organizat prima ediție a conferinței Creativity 4 Better, aducând peste 20 de vorbitori importanți și pe Steve Wozniak, co-fondator Apple. Anul acesta, ambiția este și mai mare. Pe lângă vorbitori renumiți, organizatorii propun subiecte noi și foarte multe tendințe noi, de la idei la tehnologii. Guest va fi acrtița Robin Wright, cunoscută pentru rolul său din serialul House of Cards, ce va avea pe premiera noului sezon la o lună după conferința din București.

Peste 900 de participanți sunt așteptați, pe 2 și 3 octombrie, la Teatrul Național București, pentru o doză mare de inspirație, oferită de peste 20 de profesioniști de top, care vor vorbi despre educație, tehnologie, comunicare, sustenabilitate și business, domenii influențate puternic de creativitate astăzi.

Printre vorbitorii invitați anul acesta se numără specialiști de la Harvard University, BBC, Facebook, The Guardian, Google, Deutsche Telekom, LinkedIn, Procter & Gamble, Kaufland etc.

Agenda completă poate fi consultată aici. Biletele pot fi procurate aici.

Cum a fost ediția din 2017

Comentează