MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Câștigă un smartphone Nokia 8 Sirocco

UPDATE 2: În primul rând, aș vrea să mulțumesc tuturor pentru participare. Sper să reveniți și pentru alte concursuri. Așa cum am spus, va fi desemnta un câștigător prin tragere la sorți. Acesta este Ana-Maria Neagu. Înregistrarea extragerii este aici.

UPDATE 1: Concursul s-a încheiat pe 1 noiembrie, seara. Deoarece am avut un număr foarte mare de participanți, voi face tragerea la sorți pe 2 noiembrie. Voi reveni cu un update aici.

Relansat anul trecut pe piața telefoanelor mobile, brandul Nokia oferă în prezent o gamă variată de smartphones cu sistem de operare Android curat, cu foarte puține modificări la nivel software și cu actualizări constante. Unul dintre modelele sale apreciate este Nokia 8, lansat în 2017 și actualizat cu un design nou la începutul acestui an sub numele Nokia 8 Sirocco.

Nokia 8 Sirocco este un smartphone premium în ediție limitată și totodată vârful de gamă al companiei. Rulează sistemul de operare Android One (prin care Google oferă actualizări lunare de securitate și nu numai timp de 2 ani) și se adresează celor care își doresc un telefon Andorid fără modificări, cu specificații de top, dar mai ales cu un design premium.

Telefonul este certificat IP67 si este construit aproape complet din sitclă curbată, având doar o ramă metalică foarte subțire. La prima atingere, telefonul este foarte alunecos, însă marginile metalice îl vor face să se simtă foarte bine în mână. Ecranul rotunjit pe margini este de tip P-OLED de 5,5 inch,  iar formatul său este de 16:9, la rezoluția QHD.

Procesorul este Snapdragon 835, cel mai bun procesor al anului 2017. Împreună cu cei 6 GB memorie RAM, asigură o funcționare fără probleme și 0 rulare foarte bună a aplicațiilor de zi cu zi.

Bateria este de 3260 mAh și permite atât încărcare rapidă pe QuickCharge 4.0, cât și încărcare wireless prin standardul Qi ce duce încărcarea telefonului la 50%, în numai 30 de minute. Telefonul oferă o zi de utilizare garantată, cu o autonomie ce poate ajunge până la două zile, în cazul în care aplicațiile nu sunt folosite intens.

Camera principală este de tip dual cu 12 Megapixeli cu f/1.8 și OIS + 12 Megapixeli cu f/2.6. Filmează la 2160p, iar optica este Carl Zeiss/ În ansamblu, oferă o calitate bună imaginilor, chiar și în condiții de luminozitate nefavorabile. Camera frontală este de 5 Megapixeli cu f/2.0.

Cu noul mod Pro al camerei foto, utilizatorul poate controla fiecare imagine, ajustând manual balansul de alb, focalizarea, sensibilitatea (ISO), timpul de expunere și compensarea expunerii.

La partea audio,  merită menționat că Sirocco dispune de 3 microfoane, cu o rezoluție de 24 biți, ce pot înregistra până la 132 decibeli, pentru a oferi o calitate sporită a convorbirilor, chiar și locuri zgomotoase.

Intră în concurs și câștigă un Nokia 8 Sirocco

Dacă dorești să îți schimbi telefonul sau dacă dorești să faci un cadou frumos unei persoane deosebite, ai șansa acum să câștigi un Nokia 8 Sirocco. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina oficială a Nokia 8 Sirocco și să alegi un motiv pentru care îți dorești acest telefon premium. Site-ul îți oferă specificații complete și toate motivele pentru a alege un smartphone de top. Apoi scrie motivul ales în comentariile acestui post. Pe 1 noiembrie, va fi anunțat aici (în acest post) câștigătorul, prin tragere la sorți cu Random.org.

Atenție! Un participant poate comenta o singură dată.

Succes!

594 comentarii

  1. Ioan Bogdan says:

    As alege acest telefon pentru ca sunt un fan al marcii si in plus are performante care il fac un competitor de top.

  2. Boboc says:

    Este un telefon cu un design atractiv și este foarte performant.

  3. Gabriela says:

    As vrea sa fac cadou un Nokia 8 Sirocco, deoarece este făcut dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil, prelucrată ore în șir pentru a avea o formă solidă, dar zveltă și compactă. Un telefon elegant, destinat și celor care nu se îmbracă elegant.

  4. gogolan valentin says:

    cu nokia am inceput si comenzile sant foarte simple pt toti cei care nu se pricep

  5. Zot Daniel says:

    Pentru că este construit aproape complet din sitclă curbată și încărcare wireless.

  6. Cretu Anna Maria says:

    Nu stiu cu ce sa incep, in primul rand am incercat o groaza de telefoane de la Samsung, HTC, LG la OnePlus, Xiaomi chiar si ZTE. Am auzit/citit numai lucuri bune despre noul Nokia 8 Sirocco si sunt tare curioasa sa il incerc. In primul rand design-ul ma atrage, display de 16:9, laterale curbate, rama metalica si subtire. Si evident avatajele camerei foto. Ma opresc aici ca deja am scris prea mult 🙂

  7. George Florin says:

    Un telefon bun pe care nu îmi permit sa îl achiziționez cash

  8. Fazekas Zoltan says:

    Imi doresc acest Nokia 8 Sirocco deoarece este un smartphone premium în ediție limitată și totodată vârful de gamă al companiei,are cele mai recente inovatii de la Google,are un ecran 2K de 5’5 cu curbe superbe,procesorul
    Snapdragon 835 a fost catalogat cel mai bun procesor al anului 2017,dispune de 3 microfoane iar camera principală este de tip dual cu 12 Megapixeli cu lentile ZEISS si zoom optic! Cine nu si-ar dori un astfel de telefon??!

  9. Perte Benone Gabriel says:

    Pt ca e facut dintr-o singura bucata de otel inoxidabil si te poti baza pe el

  10. Demeter Evelin says:

    Principalul motiv ar fi marca Nokia,si printre nenumeroase motive ar fi camera panoramică de 12MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x.

  11. vasile filip says:

    Constructie dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil si Android One

  12. IRIMIAȘ says:

    În anul 1998 mi-am cumpărat primul telefon mobil care era un Nokia nu mai rețin ce număr avea, dar era foarte greu, avea antenă dar eram fericită .În decursul anilor am tot schimbat telefoanele dar toate au fost Nokia. Sunt fan Nokia.

  13. Adrian says:

    Doresc sa mi-l fac cadou pentru ca e Nokia, design, Android One , 6GB RAM, camere 12MP cu lentile ZEISS.

  14. Bursuc bogdan says:

    Nu îmi permit sa cumpăr unul.

  15. Cercel Madalina says:

    Imi doresc acest telefon pentru ca are un design frumos, o camera excelenta, pentru ca este Android si pentru ca este Nokia ca primul telefon detinut.

  16. zota marius says:

    Am nevoie de un telefon nou

  17. Narcis Gabriel says:

    Pentru sistemul de operare Android One.

  18. Aluculesei Brindusa says:

    Camera panoramică de 12 MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x, asigură amintiri clare, chiar și din zilele neclare ale weekendurilor, dar și detaliile gastronomice ale preparatelor de ieri.
    Imi doresc ca blogul meu sa aiba cele mai frumoase poze.

  19. POPA says:

    Foarte bun, telefonul Nokia 8 Sirocco 1 durata de viată a bateriei 2 rezistenta la praf IP67 3 camera de 12 MP cu lentile Carl Zeiss 4 puterea difuzoarelor 5 microfoane 3 la numar 6 modul Pro al camerei foto.

  20. Ionescu Liviu Nicolae says:

    De ce?! Fiindcă Ami place și nu am telefon așa mai performant.

  21. Ana Maria M. says:

    Nokia 8 Sirocco este minunat : făcut dintr-o singură bucată de oțel inoxidabil, are o durată îndelungată de viață a bateriei, poate fi încărcat în 30 de minute la 50%, este rezistent la apă conform standardului IP67, este dotat cu ecran 3D cu margini curbate si are camera panoramică de 12 MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x.

  22. Tanasila Raluca says:

    Nokia este o marcă cunoscută pentru calitate. Am un telefon Nokia și este foarte bun,nu ar strica unul și pentru mama mea.

  23. Cristi says:

    Cel mai de vis telefon.otel inoxidabil ce sa mai…super nota 100.nokia cea mai buna marka posibilă.a fost și va fi the best

  24. ligia niculae says:

    De ce vreau Nokia 8 Sirocco? Răspunsul nu este unul simplu; aș putea spune că este special făcut pentru un om „dintr-o bucată”, dar, cu toate acestea, este un telefon care, pe lângă faptul că este dotat cu o cameră frontală este de 5 Megapixeli cu f/2.0, îmi aduce aminte de copilărie. Revenirea Nokia îmi aduce aminte de primul meu telefon (3310) pe care l-am iubit, dar și de prima poza făcută cu Nokia 6230. Nokia este parte din trecutul meu și vreau să facă parte și din viitor.

  25. Maria says:

    Imi doresc acest telefon datorita duratei indelungate de viata a bateriei si a tehnologiei de incarcare in 30 de minute la 50% a acesteia.

  26. Cristi says:

    Cel mai de vis telefon.otel inoxidabil ce sa mai…super nota 100.nokia cea mai buna marka posibilă.a fost și va fi the best!!!

  27. Popescu Mădălin Nicușor says:

    Nokia este prima dragoste

  28. Louana Cozmoleanu says:

    As alege acest telefon pentru camera de 12 MP cu lentile ZEISS

  29. Madalin says:

    Pentru că este prima” dragoste “

  30. Pavaloi Elena says:

    Iubesc telefoanele Nokia si normal ca-mi doresc cel mai nou model !

  31. Ilie Otilia Petronela says:

    Are sistem dual de camere foto cu 12MP și 13MP, lentile Zeiss. Camera frontală are lentile wide ,are încărcare wireless Qi, 6 GB RAM e certificat IP67 pentru rezistență la apă și praf.

  32. Mihaela Petre says:

    Imi doresc acest telefon pentru specificațiile sale de top, dar mai ales ca are un design premium in primul rand,iar in al doilea rand pentru ca merit n telefon nou de ziua mea 🙂

  33. Petrovici Valentin says:

    Imi doresc acest telefon datorita camerei foto foarte bune si datorita bateriei.

  34. Enache Andreea says:

    Mi-as dori acest telefon pentru ca iubesc marca Nokia . Tin minte ca am trecut prin toate etapele de dezvoltare al acestui brand incepand de la Nokia 1100 pana in prezent.Nu am acest telefon,dar mi l as dori . Mi as intregi colecția!

  35. Un telefon foarte finuț și specificații de top!

  36. Ilie Iulius Florin says:

    Nokia pentru mine a fost primul telefon !Aceasta varianta mult îmbunătățită cu atâtea proprietăți :design plăcut,camera foto cu lentile zeiss ,rezistența la apa și praf,încărcare wireless mi-o doresc foarte mult!

  37. As dori acest telefon pentru sotul meu , pentru ca al lui e facut praf.L-a scapat pe ciment si acum nici macar soneria nu se mai aude bine, doar un mic bazait.Vreau sa-i fac o surpriza daca as iesi eu castigatoare.DOAMNE AJUTA!

  38. Ciocoiu Mihaela victorita says:

    Bateria este de 3260 mAh și permite atât încărcare rapidă pe QuickCharge 4.0, cât și încărcare wireless ,as vrea telefonul pentru sotul meu care a ramas acum doua zile fara telefon,al lui sa farmat si nu mai merge reparat.

  39. Cristian M. says:

    Pentru baterie, sistemul de operare și design.

  40. ANDREEA says:

    Sistemul de operare,memoria interna mare, camera principala 12 MP,rezistent la apa 🙂

  41. Preda says:

    ar fi un cadou extraordinar pentru tatal meu – din 2006 a avut patru telefoane si, numai Nokia

  42. zamisnicu iulian says:

    pentru ca m-am facut mare cu NOKIA dar si pentru camera panoramica

  43. zamisnicu mihaela says:

    pentru camera panoramica pentru a memora cresterea nepoatei mele

  44. sandu valerica says:

    Nu am poaibilitatea de a-mi cumpara un telefon, eu sunt pensionara de 30 ani pe caz de boala .

  45. Roxana Stavru says:

    Pentru că imi plac lucrurile de calitate imi doresc telefonul Nokia 8 Sirocco 1 durata de viată a bateriei 2 rezistenta la praf IP67 3 camera de 12 MP cu lentile Carl Zeiss 4 puterea difuzoarelor 5 microfoane 3 la numar 6 modul Pro al camerei foto.

  46. IRINA Broasca says:

    Buna,as dori acest telefon pentru sotul meu 🙂 care nu se poate desparti de Nokia E5,si tare as dori sa-l despart de E5 e vechi si nu are What’s up si alte aplicatii:)
    A zis ca nu schimba Nokia pe nimic:)

  47. Gabriela says:

    Datorita procesorului extrem de bun si camerei de 12 mp plus ca are un dizain foarte elegant si finut

  48. Sarbu Mariana says:

    Pentru ca arata extraordinar de bine, pentru ca este super-performant, pentru cei 6 GB de RAM și 128 GB spațiu de stocare intern, ca sa nu mai primesc avertizari ca memoria e plina, si pentru ca dupa 2 ani de cand mi-am cumparat actualul telefon, chiar se simte nevoia unui upgrade. 🙂

  49. Voicu Petru toader says:

    Pur si simplu pentru ca NOKIA. De la ultimul telefon avut NOKIA 3310 nu am deținut alt telefon Nokia. Imi doresc foarte mult un Nokia 8 pentru tot ce reprezintă acest brand.

  50. janos levente says:

    Faptul că are 6 GB Ram