MANAFU*

Abonamente Evensys

Absolut caută cel mai bun designer din România

Absolut a lansat recent o competiție globală, ce cuprinde 21 de țări, pentru a găsi a identifica următorul artist colaborator al brand-ului. Inițiativa vine ca o continuare firească a colaborării Absolut din ultimele patru decenii cu peste 550 dintre cei mai creativi artiști de talie mondială. Anul acesta, Global Creative Competition ajunge în premieră și în România, oferind artiștilor locali șansa de a duce mai departe tradiția creațiilor Absolut.

La nivel local, Global Creative Competition susține eforturile inițiate de www.100Absolutartists.ro, prima platformă din România care promovează noul val de artiști din cinematografie, literatură, arte vizuale, design vestimentar și muzică, aducând în fața publicului 100 de artiști cu potențialul de a deveni nume de referință în domeniile artistice în care activează.

Competiția presupune realizarea unei creații vizuale pornind de la una dintre cele 5 credințe Absolut, derivate din campania Create a Better Tomorrow, Tonight, și încărcarea ei pe site până pe data de 31 ianuarie 2019. Câștigătorul va fi răsplătit cu 20.000 euro, expunerea lucrării pe un mare ecran din Times Square sau din Piccadilly Circus, precum și promovarea pe toate canalele digitale Absolut.

În prima etapă a competiției, dintre toate lucrările înscrise din România, se va selecta un câștigător local, care se va califica apoi în competiția globală. Acesta va fi desemnat de către un juriu format din Bose Krishnamachari, artist, curator independent și președintele Kochi Biennale Foundation din India, Magda Radu, curator și co-fondator Salonul de Proiecte București, și Radu Moldovan-Petruț, Marketing Director Pernod Ricard România.

Comentează