MANAFU*

Abonamente Evensys

Cel mai bun preț pentru Bitdefender Total Security 2019

Bitdefender este probabil cel mai folosit brand românesc la nivel mondial. Peste 500 de milioane de utilizatori de Internet din toată lumea folosesc un produs gândit și creat în România de compania de software înființată în urmă cu 17 ani.

Mă bucur că în ultimii 4 ani am fost unul dintre ambasadorii online ai acestui brand, încercând să popularizăm împreună cele mai noi tehnologii și mai ales prevenția și protecția împotriva atacurilor informatice. Găsiți pe acest blog multe articole utile realizate împreună cu echipa Bitdefender.

Acum, de Centenar, Bitdefender are o ofertă foarte frumoasă pentru toți cei care știu deja brand-ul ori doresc să îl cunoască și mai ales caută cea mai bună protecție pentru calculatoarele lor. E o ofertă care mă onorează, pentru că am un cupon de discount personalizat.

În perioada 01.12.2018 – 24.12.2018, cei care vor cumpăra un abonament Bitdefender Total Security 2019 pentru un an, valabil pe 5 dispozitive, au prețul special de 100 lei, cu ocazia Centeralui, dacă vor folosi cuponul MANAFU în această pagină.

După ce intri în pagina dedicată, selectezi pachetul Bitdefender Total Security 2019, iar în pagina următoare introduci codul MANAFU, în josul paginii, și apeși pe micul buton de alăuri pentru validare. Iată unde:

Apoi vei vedea, în Coșul de cumpărături, că reducerea a fost aplicată și că suma totală de plată e 100 lei, în loc de 299,99 lei, cât costă în general abonamentul.

Sper să vă bucurați de beneficile Bitdefender, nu doar pentru că e un brand românesc, ci mai ales pentru că ne este util în tot ceea ce facem noi online.

5 comentarii

  1. Corina says:

    Foarte bun BitDefender, isi face treaba foarte bine.

  2. Mircea says:

    Se poate utiliza pentru prelungire? Daca da, cum? Am deja un abonament și la prețul asta merita să mai adaug 365 de zile.

  3. O sa intreb si eu. Iti raspund saptamana viitoare!

  4. Eugen says:

    @Mircea: se poate, am luat eu acum 2 saptamani la oferta similara Total Security si cand am aplicat codul s-au adunat 365 de zile la cele ramase din licenta actuala.

  5. Vlad says:

    Nu mai functioneaza codu 🙁

Comentează