MANAFU*

Abonamente Evensys

Când este cel mai bine să îți cumperi biletele de avion

Momondo este un metasearch website, un site care caută cele mai bune oferte de bilete de avion pe alte site-uri și le agregă atât în variantă web, cât și mobile. Cu alte cuvinte, dacă vrei să cumperi bilete de avion, intri pe Momondo (pe site direct sau în aplicația mobilă) și vei primi mai multe prețuri de la mai multe companii aeriene și site-uri specializate în vânzarea biletelor de avion. Ai mai multe instrumente utile la îndemână care te vor ajuta să găsești cele mai bune prețuri.

Recent, Momondo a lansat Studiul Anual de Zboruri, ce se bazează pe foarte multe date extrase din căutările făcute pe site. Studiul – de fap secțiunea interactivă de pe site – îți dezvăluie cum poți găsi cele mai ieftine bilete de avion din București către destinații din Europa și întreaga lume. De exemplu, îți arată care este momentul ideal al anului pentru a călători. Am selectat câteva exemple mai jos:

Din Bucureşti către Paris
Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bucureşti către Paris este Noiembrie. Cea mai scumpă este Mai.

Din Bucureşti către Londra
Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bucureşti către Londra este Noiembrie. Cea mai scumpă este August.

Din Bucureşti către Roma
Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bucureşti către Roma este Noiembrie. Cea mai scumpă este August

Din Bucureşti către Viena
Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bucureşti către Viena este Noiembrie. Cea mai scumpă este Martie.

Din Bucureşti către Barcelona
Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bucureşti către Barcelona este Octombrie. Cea mai scumpă este August.

Din Bucureşti către Amsterdam
Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bucureşti către Amsterdam este Noiembrie. Cea mai scumpă este August.

Din Bucureşti către Milano
Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bucureşti către Milano este Octombrie. Cea mai scumpă este Ianuarie.

Din Bucureşti către Praga
Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bucureşti către Praga este Octombrie. Cea mai scumpă este Mai.

Din Bucureşti către Budapesta
Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Bucureşti către Budapesta este Septembrie. Cea mai scumpă este Noiembrie.

În plus, pentru fiecare destinație, Momondo îți spune care este ziua cea mai ieftină și în ce interval al zilei e bine să faci achiziția. Și poate cel mai important aspect, îți zice cu câte zile înainte să cumperi biletele.

Momondo spune că, pentru destinații din Europa, e bine să cumperi biletele cu 69 zile în avans, duminica după-amiază, iar pentru cele din lumea întreagă, cu 139 zile în avans, duminica seara.

http://bit.ly/BileteIeftine2019Sursa foto: Designed by rawpixel.com / Freepik

4 comentarii

  1. Ana-Maria says:

    Interesant, multumesc pentru informatie.

  2. Sanda says:

    Mulţumesc pentru pont. Au avut ceva de studiat băieţiide la Momondo.
    Acum pot să îmi organizez şi eu vacanţa pe anul ăsta.
    Mulţumesc din nou 🙂

  3. Cristi Schiriac says:

    Foarte bun articolul cu o singura mentiune:)…partea mai putin placuta este ca acum vom da toti cautari pe anumite destinatii in perioadele respective si algoritmul operatorilor de zboruri va urca pretul automat :))

Comentează