MANAFU*

Abonamente Evensys

Concurs: Câștigă produse Moleskine în valoare de 900 de lei

De când am lansat Cool List, acum mai bine de un an, ne-am bucurat de aprecierea și susținerea unui număr mare de cool hunters, pasionați de brand-uri românești și oameni care vor să încerce mereu locuri noi.

Pentru ca dorim sa cunoaștem cât mai mulți iubitori de afaceri locale, lansăm astăzi primul giveaway pe Instagram, cu premii de la un brand internațional foarte iubit, Moleskine, oferite de un brand românesc iubit, Cărturești.

Ce premii oferim?

Oferim 4 premii unui singur câștigător, toate create de Moleskine: un rucsac, un set cu un carnet clasic negru și pix, un carnet ediție limitată Basquiat și o lampă pentru citit. Valoarea tuturor obiectelor depășește 900 lei.

Cum poți câștiga acest giveaway?

1) Apreciază această postare (click pe link sau vezi mai jos)
2) Urmărește contul @CoolList
3) Menționează într-un comentariu (în postul de pe Instagram) un prieten care e pasionat de lucruri și locuri frumoase din România.
4) Poți comenta de mai multe ori, cu mențiuni diferite, însă nu mai mult de 10 ori.

 

View this post on Instagram

 

Pentru ca dorim sa cunoaștem cât mai mulți iubitori de afaceri locale, lansăm astăzi primul giveaway pe Instagram, cu premii de la un brand internațional foarte iubit, Moleskine, oferite de un brand românesc iubit, @librariile_carturesti . Oferim 4 premii unui singur câștigător, toate create de Moleskine: un rucsac, un set cu carnet clasic negru și pix, un carnet ediție limitată Basquiat și o lampă pentru citit. Valoarea tuturor obiectelor depășește 900 lei. Cum poți câștiga acest giveaway? 1) Apreciază această postare 2) Urmărește contul @CoolList 3) Menționează într-un comentariu un prieten care e pasionat de lucruri și locuri frumoase din România. 4) Poți comenta de mai multe ori, cu mențiuni diferite, însă nu mai mult de 10 ori. Acest giveaway este deschis până pe 10 aprilie (inclusiv), iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți prin Random.org și anunțat prin mesaj direct pe Instagram. Detalii complete găsești în link-ul din bio. ______________________________________ #coollistro #carturesti #giveawayCL #moleskine #mymoleskine #giveaway #concurs

A post shared by Cool List Romania (@coollist) on

Cum și când se acordă premiul?

Acest giveaway este deschis până pe 10 aprilie (inclusiv), iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți prin Random.org (dintre toate comentariile primite în postul de pe Instagram) și anunțat prin mesaj direct.

Câteva mențiuni importante

Acest concurs nu este susținut de brand-ul Instagram (asociat, administrat, sponsorizat). Este deschis utilizatorilor care au împlinit 13 ani, se află pe teritoriul României și respectă termenele și condițiile Instagram. Cele 4 obiecte Moleskine sunt cele care au fost prezentate în imagine și nu pot fi preschimbate în bani sau în alte obiecte.

Ce este Cool List?

Cool List a pornit ca un experiment ce și-a propus să strângă 365 de brand-uri românești cool în 365 de zile. După ce a reușit să prezinte un brand pe zi, în fiecare zi, timp de un an, Cool List caută acum cele mai cool locuri (restaurante, baruri, spații experimentale, cafenele etc) din România și vine cu propuneri de trei ori pe săptămână.

Despre Moleskine

Moleskine nu este un simplu brand de papetarie, este o legendă în papetărie. A fost brand-ul preferat de Van Gogh, Picasso și Hemingway, ales pentru simplitate, rezisteță și sobrietate. Coperta de piele neagră (acum un material ecologic), elasticul de închidere foarrte util, buzunarul interior funcțional au fost și încă sunt caracteristici de bază ale caietului Moleskine. Găsiți o gamă largă de produse Moleskine pe site-ul și în librăriile Cărturești.

Comentariile sunt inchise.