MANAFU*

Abonamente Evensys

Câștigă un aparat Nespresso pe Instagram, oferit de Cool List

Cool List este locul unde timp de un an am adunat cele mai cool brand-uri românești. Este și locul unde de câteva luni recomandăm cele mai bune localuri din țară.

Dupa un giveaway de succes în luna aprilie, revenim cu unul nou în luna mai, de data aceasta cu un premiu de la Nespresso, un brand foarte cunoscut la nivel internațional, prezent în România atât în case și birouri, cât și în localuri din toată țara.

Care este premiul?

Oferim un espressor Essenza Mini C30, cu un design nou și minimalist, cel mai compact aparat de cafea de până acum, cu tehnologie de ultimă generaţie și aceeași calitate Nespresso.

Cum poți câștiga acest giveaway?

1) Apreciază această postare (click pe link sau vezi mai jos)

2) Urmărește contul @CoolList
3) Menționează într-un comentariu (tag) un prieten cu care ai bea o cafea Nespresso.
4) Poți comenta de mai multe ori, cu mențiuni diferite, însă nu mai mult de 10 ori.

 

View this post on Instagram

 

Primul giveaway Cool List a fost un mare succes, așa că am decis să lansăm unul nou, de data aceasta cu un premiu de la un alt mare brand internațional, Nespresso. Oferim un espressor Essenza Mini C30, cu un design nou și minimalist, cel mai compact aparat de cafea de până acum, cu tehnologie de ultimă generaţie și aceeași calitate Nespresso. Cum poți câștiga acest giveaway? 1) Apreciază această postare 2) Urmărește contul @CoolList 3) Menționează într-un comentariu (tag) un prieten cu care ai bea o cafea Nespresso. 4) Poți comenta de mai multe ori, cu mențiuni diferite, însă nu mai mult de 10 ori. Acest giveaway este deschis până pe 20 mai (inclusiv), pe teritoriul României, iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți prin Random.org și anunțat prin mesaj direct pe Instagram. ______________________________________ #coollistro #giveawayCL #nespresso #nespressomoments #giveaway #concurs

A post shared by Cool List Romania (@coollist) on

Cum și când se acordă premiul?

Acest giveaway este deschis până pe 20 mai (inclusiv), iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți prin Random.org (dintre toate comentariile primite în postul de pe Instagram) și anunțat prin mesaj direct.

Câteva mențiuni importante

Acest concurs nu este susținut de brand-ul Instagram (asociat, administrat, sponsorizat). Este deschis utilizatorilor care au împlinit 18 ani, se află pe teritoriul României și respectă termenele și condițiile Instagram. Aparatul Nespresso este modelul prezentat în imagine și nu poate fi preschimbat în bani sau în alte obiecte.

Ce este Cool List?

Cool List a pornit ca un experiment ce și-a propus să strângă 365 de brand-uri românești cool în 365 de zile. După ce a reușit să prezinte un brand pe zi, în fiecare zi, timp de un an, Cool List caută acum cele mai cool locuri (restaurante, baruri, spații experimentale, cafenele etc) din România și vine cu propuneri de trei ori pe săptămână.

Despre Nespresso

Nespresso este un brand de cafea de lux, recunoscut la nivel internaţional, ce aduce la un loc aparate de cafea de ultimă generație, cafea prăjită și măcinată de cea mai înaltă calitate, ambalată în capsule și servicii personalizate prin intermediul Clubului Nespresso. Puteți descoperi universul Nespresso online în cele două boutique-uri din București (Calea Dorobanți 210 și Băneasa Shopping City) sau online pe www.nespresso.ro.

Comentează